ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 18:27
Advert

Dursun ve Mehmet Özbek Kardeşlerden Şebinkarahisar'a Eğitim Desteği

Şebinkarahisarlı Galatasaray 36. Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Kardeşi Mehmet Özbek, memleketlerine yaptıracakları okulun temeli düzenlenen törenle atıldı.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 12-05-2022 18:02   Güncelleme : 21-08-2022 16:21
Dursun ve Mehmet Özbek Kardeşlerden Şebinkarahisar'a Eğitim Desteği

İLGİLİ HABERLER Point Otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Özbek Tamzara Dokumasına Dokundu Özbek, Şebinkarahisar Belediyespor’u ziyaret etti (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Şebinkarahisarlı Galatasaray 36. Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Kardeşi Mehmet Özbek, memleketlerine yaptıracakları okulun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şebinkarahisarlı hayırsever Özbek kardeşlerin babaları Hasan ve anneleri Kezban Özbek adına yaptıracakları Hasan & Kezban Özbek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin temel atma töreni, Saygı duruşu, istiklal marşının okunmasıyla başladı. Kuran’ı Kerim tilavetinin ardından halk oyunları gösterisi ve protokol konuşmalarıyla devam etti.

Hayırsever İş İnsanı Dursun Aydın Özbek yaptığı konuşmasında, törene katılanlara duygulu anlar yaşattı.

Konuşmasında Şebinkarahisarlı olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, Taş mahallesini, kale sokağı gezdim. Fatih Camisinden aşağı yürüdüm sanki elli senedir yüz senedir burada yaşıyormuşum gibi hemşehrilerimin sarılmalarına, kucaklaşmalarına el sıkışmalarına tanık oldum. Bu sebeple her zaman söylediğim gibi Şebinkarahisarlı olmaktan gurur duyuyorum. Bundan sonra aranızda daha sık olacağım. Bir elli sene daha ömrümüz olmadığına göre sık sık beraber olacağız.

Eğitim almamış bir annenin, eğitimin önemini bilen ve eğitime gönül vermiş bir babanın evladı olduğunu söyleyen Özbek, konuşmasına devam ederek “Rahmetli babam, iyi bir eğitim almamız için İstanbul’a giderek bize iyi bir eğitim almamızı sağladı. Şebinkarahisar’la olan bağımızı koparmamak için yaz tatillerinde bizi buralara getirdiler. Buralardan bağımızı koparmamamız için bizi öğütlediler. Babama ve anneme bizi böyle eğittikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Özbek konuşmasında, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bir konuşmamızda benden okul yapmam konusunda ricada bulunarak babamın hayrına okul yaptırmamı söyledi. Bende yapacağımı söyledim ama bir şart koştum. Bu işi yaparsam memleketime yaparım Sayın Cumhurbaşkanım dedim. İnşallah verdiğimiz sözü yerine getirdiğimizi onunda görmesini çok isterim” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı tarafından, Dursun Aydın Özbek ve Mehmet Aydın Özbek’e plaket, kemençe ve Şebinkarahisar resim tabloları hediye edildi.

Hediyelerin verilmesinden sonra yapılan dualarla birlikte Hasan & Kezban Özbek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin temeli atıldı.

Hasan & Kezban Özbek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı Tip Projesi olarak; Toplam 480 Öğrenci kapasiteli, 16 Derslik, 3 Atölye, 5 Laboratuvar, 1 Çok amaçlı salon, 1 Beden Eğitimi Salonu ile idari birimler ve diğer mahaller olmak üzere, Zemin + 3 Kat olarak inşa edilecek.

Haberin Galerisi : Dursun ve Mehmet Özbek Kardeşlerden Şebinkarahisar’a Eğitim Desteği 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Hüseyin Şenel Odacı

 

ETİKETLER: ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Şebinkarahisar’da Dursun Özbek'e hemşehrilerinden pankartlı karşılama

Point Otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Özbek Tamzara Dokumasına Dokundu

Özbek, Şebinkarahisar Belediyespor’u ziyaret etti

Giresun’ da Trafik Haftası etkinlikleri

Dursun ve Mehmet Özbek Kardeşlerden Şebinkarahisar'a Eğitim Desteği

DSİ’ Müdür Vekili Kaya Yıldız'ın Görevden alınması tartışma yarattı

Matematik Köyü'nün Kurucusu Ali Nesin, Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun'a konuk oldu

Ağabeyinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgada yaralanmıştı, yine bir bıçaklı kavgada ağır yaralandı

Prof. Dr. Ali Nesin'den ezber bozan açıklamalar :Osmanlıca, Atatürk, Zorunlu Eğitim, Sivas Yangını

Öğrenciler, e-Twinning’ projesi ile endemik bitkileri tanıyor

İş İnsanı Dursun Özbek’in Şebinkarahisar'a yaptıracağı okulun inşaat çalışmaları başlatıldı

DSİ’ Müdür Vekili Kaya Yıldız'ın Görevden alınması tartışma yarattı

Genç kadın erkek arkadaşı tarafından vurularak öldürüldü

Şebinkarahisar’da Ermeni mermilerinin izleri 107 yıldır duruyor

Matematik Köyü'nün Kurucusu Ali Nesin, Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun'a konuk oldu

window.onload = function() { comment_module() }; Şebinkarahisar Haber Merkezi - Şebinkarahisar Haberleri

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı SON DAKİKA Dursun ve Mehmet Özbek Kardeşlerden Şebinkarahisar'a Eğitim Desteği Point Otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Özbek Tamzara Dokumasına Dokundu Özbek, Şebinkarahisar Belediyespor’u ziyaret etti Giresun’ da Trafik Haftası etkinlikleri Şebinkarahisar’da Dursun Özbek'e hemşehrilerinden pankartlı karşılama Giresun’da toplu sünnet şöleninde ’yanlış sünnet’ iddiası Ibrahima Balde’den dikkat çeken açıklama Giresunspor’da ayrılık Galatasaray Kulübü eski başkanı Dursun Özbek’ten memleketine eğitim desteği Giresun Belediyesi’nden Engelsiz Yaşam Merkezi get_weather() get_currency() $(document).ready(function(e) { $(".new_window").attr("target","_blank"); }); $(".after-load").show(); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220512163737/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1b'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-HL7M76JZ98'); ×

AdminAdmin