ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 03:01
Advert

Dyson'ın bir sonraki robot elektrikli süpürgesi, yeni tasarımıyla FCC dosyalarında ortaya çıktı

Dyson'ın bir sonraki robot elektrikli süpürgesi, bir FCC dosyasında yer alan resimlerde ortaya çıktı. Kendinden önceki Dyson 360 Eye ve 360 ​​Heurist modellerinden daha geniş ve düz bir tasarıma sahip görünüyor. İkincisi ABD'de asla serbest bırakılmadı.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 06-10-2021 18:31
Dyson'ın bir sonraki robot elektrikli süpürgesi, yeni tasarımıyla FCC dosyalarında ortaya çıktı
"

Dyson'ın son elektrikli süpürgesi, garip bir şekilde adlandırılan 360 Heurist, görünüşe göre tasarımı Amerikan evlerinin düzenine uygun olmadığı için ABD'de piyasaya sürülmedi. Ancak şirket, FCC'ye duyurulmamış bir ürünün ayrıntılarını verdikten sonra yakında ABD'de yeni bir robovac başlatmayı planlıyor gibi görünüyor. Dosyadaki fotoğraflar, kare şeklinde bir arka ve daha hacimli şarj tabanı ile öncekilerden daha geniş ve daha düz olan yeni bir tasarımı gösteriyor gibi görünüyor.

İsimsiz robovac, aynı çarpıcı nikel mavisi renginde geliyor. Dyson'ın bu ürün kategorisine yaptığı önceki baskınlar gibi tank basamakları ve çıkarılabilir bir toz haznesine sahiptir. Ayrıca cihazın (RB03 etiketli) Heurist'in LED aydınlatma halkalı 360 derecelik kamerasına sahip olduğu görülüyor. Bu LED'ler, cihazın karanlıkta hareket edebilmesini sağladıklarından önemlidir - robovac'ınızın siz dışarıdayken veya uyurken temizlemesini istiyorsanız kullanışlıdır.

Cihazın markası, Dyson'ın yeni ürününü de kullanacağını gösteriyor. Hiperdimyum motorlar. Bu, Dyson'ın en son elektrikli süpürgelerinde ortaya çıkan en yeni fırçasız elektrik motorlarının adıdır. Ayrıca, kutuyu fırçalara bağlayan iç borunun (aşağıdaki resim 4) parçasını da çıkarabilirsiniz.

Izgara Görünümü one?resim=https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/d74xgwWUtgSZvA6oLvW8SBrbByY=/250x250/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/22899496/Screen_Shot_2021_10_" alt /> /one?resim=https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/kUaiETwsx1sb-yoH9bTJNf0fv4g=/250x250/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/2289499/Screen_Shot_04at_2021_ 1.43.19_AM.png" alt=""/>

Bu ürün için en ilginç değişiklik ise yeni şekli.

Bu, sandalye ayakları gibi nesnelerin etrafında daha sıkı viraj almalarını sağlar, ancak bazı mobilyaların altına süpürmelerini engeller. Bu yeni ürünün tam boyutlarını ölçmek zor (resimlerde cetveller olmasına rağmen, perspektif kafa karıştırıcı), ancak Eye ve Heurist'ten daha geniş ve daha düz görünüyor. Bu, Dyson'ın Heurist'in ABD evleri için pek doğru olmadığı yönündeki geçmiş yorumlarıyla örtüşecektir. Vakumun daha fazla mobilya parçasının altına girmesine izin vermek kesinlikle satışlara yardımcı olacaktır.

Elbette bu ürünün ABD'de çıkacağına dair bir garanti yok, ancak bir FCC başvurusu açıkça bunun Dyson'ın şu anki tutkusu olduğunu gösteriyor. Gelecekte bu ürün hakkında daha fazla şey duymayı umuyoruz.

.
AdminAdmin