ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 07:46
Advert

Eğribel Tüneli için tarih verildi!

Yapımı yıllar süren ve işler henüz tam anlamıyla bitirilmediği için devamlı ulaşıma açılıp kapanan Eğribel Tüneli için yeni tarih güncellemesi geldi. AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Eğribel Tünelinin 2 hafta içinde bir daha kapanmamak üzere iki tüp olarak hizmete açılacağı bildirdi. Eğtinel Tüneli açıldı mı? Eğribel Tüneli ne zaman ulaşıma açılacak? Eğribel Tüneli kaç metre?

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-08-2023 13:46   Güncelleme : 06-08-2023 13:53
Eğribel Tüneli için tarih verildi!

Konuya ilişkin bilgi veren Ak Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, tünellerdeki asfaltlama çalışmalarının bitirildiğini belirterek, sinyalizasyon, havalandırma ve ışıklandırmanın yapıldığını açıkladı.

 

15 GÜN İÇİNDE TAM KAPASİTE HİZMET VERECEK!

Eğribel tünelinin 15 gün içerisinde tam kapasite vereceğini söyleyen, AK Parti Başkanı Mete Bahadır Yılmaz “Eğribel Tüneli ile alakalı da değerlendirmeler var. Yapıldığında Türkiye’nin en uzun tüneli iken şuan en uzun üçüncü tüneli. Burada sinyalizasyon, havalandırma ve ışıklandırma çalışmaları yapılıyor. 15 gün içerisinde bu çalışmalar bitecek. Yaz mevsimi olduğu için bu dönemde yapıldı. İnşallah Ağustos 15 itibariyle tünellerimiz vatandaşlarımıza hizmet verecek.” dedi.

 

Eğribel Tüneli kaç metre?

Tamamlandığında Türkiye'nin en uzun üçüncü tüneli olarak hizmet verecek olan Eğribel Tüneli'nin, Rize-Erzurum kara yolu üzerinde yapımı tamamlanan Ovit Tüneli ve Trabzon-Gümüşhane arasındaki yeni Zigana Tüneli'nden çift tüpte toplam 11 bin 900 metre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun üçüncü tüneli olacağına işaret edildi.

AdminAdmin