ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 17:25
Advert

Eğribel Tüneli’nden ilk araç geçti, o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı

Eğribel Tüneli'ni ilk defa aracıyla geçen AK Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Nejat Okuyar, o anları cep telefonuyla çekerek paylaştı. Eğribel Geçidi’ de geri sayım başladı diyerek yaptığı paylaşımda, “Önümüzdeki hafta sıcak asfalt çalışması başlanacak ve Kasım ayı sonu itibariyle Eğribel Tüneli’nin bir tüpü vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak, diğerinde ise çalışmalara devam edilecek.” dedi.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 27-09-2021 23:35
Eğribel Tüneli’nden ilk araç geçti, o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı
" Haberin Videosu : Eğribel Tüneli'nden İlk Araç Geçti

AK Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Nejat Okuyar, “Eğribel Tüneli’nin 750 Milyon TL ye yaklaşan bir yatırım maliyeti var.  Devletimize ekonomik olarak çok uzun sürede dönecek, sadece hemşehrilerimizin güvenliği, konforu için yapılmış bir yatırım olarak kayıtlara geçecek.” dedi.

 

ASARCIK'TAN TAMDERE’YE 5 DAKİKADAN DAHA KISA BİR ZAMANDA GEÇTİK

Okuyar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Bugün benim için çok anlamlı, çok gururlu bir gün. Yaparsa AK Parti yapar diyerek, 2009 yılı Mart ayında "Bismillah" dediğimiz, bugüne kadar emek verdiğimiz, her aşamasını adım adım takip ettiğimiz, bu coğrafyanın hayali “Eğribel Tüneli”ni bugün geçmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadım. Asarcık'tan Tamdere’ye 5 dakikadan daha kısa bir zamanda geçtik. Son detaylar da tamamlanıyor. Önümüzdeki hafta sıcak asfalt çalışması başlanacak ve kasım ayı sonu itibariyle Eğribel Tüneli’nin bir tüpü vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak, diğerinde ise çalışmalara devam edilecek. Her şeyden önce Allah devletimize zeval vermesin.”

 

750 MİLYON TL YE YAKLAŞAN BİR YATIRIM MALİYETİ VAR

Eğribel Tüneli’nin 750 Milyon TL ye yaklaşan bir yatırım maliyeti olduğunun altını çizen Okuyar şöyle devem etti. “Devletimize ekonomik olarak çok uzun sürede dönecek, sadece hemşehrilerimizin güvenliği, konforu için yapılmış bir yatırım olarak kayıtlara geçecek. Çok eskisini büyüklerim daha iyi bilir. Ben son 30 yılını hatırlıyorum.! O amansız dağda çok arkadaşımızı kaybettik, çok insan yatağa bağlı kaldı, çok vatandaşlarımız saatlerce hatta günlerce mahsur kaldı. Yine o dağda kış aylarında karla mücadelede çalışan arkadaşlarımızın insanlık üstü verdiği mücadele, yolu kullanacak herkesin birbirine, dağ bugün nasıl? geçebilir miyim? soruları… Bunların hepsi bir bir gözümüzün önünden geçiyor. Yani aslında bu yatırımın ekonomik bir karşılığı yoktur” dedi.

 

AK PARTİ SİYASETİ “ESER VE HİZMET SİYASETİDİR”

Başkan Okuyar, sözlerini şöyle tamamladı. “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti siyaseti "Eser ve Hizmet Siyasetidir". Bundan sonrada AK Parti kadroları "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" şiarıyla ilçemiz için, ülkemiz için eser üretmeye, bu millete hizmet etmeye devam edecektir. Hayaldi gerçek oldu” dedi.

AdminAdmin