ŞEBİN GÜNDEM
HV
18 NİSAN Perşembe 14:09
Advert

erli Malı haftası” Yeşil Giresun İlk Okulu'nda kutlandı

12-18 Aralık tarihlerinde kutlanan “Yerli Malı haftası” Yeşil Giresun İlk Okulu 1-G sınıfı tarafından dolu dolu kutlandı.Yeşil Giresun İlk Okulunun toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinlikte yerli malı ürünleri sergilenirken, çocuklar düzenlenen etkinlikte hem yöresel ürünleri tanıdı hem de şarkılar söylediler.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 19-12-2022 22:38
erli Malı haftası” Yeşil Giresun İlk Okulu'nda kutlandı


Etkinliği düzenleyen 1-G sınıfı Öğretmeni Semra Yavuz “Öğrencilerimizin çocuk yaşlarda Yerli malı kullanımının önemini ve bilincini hafızalarına kazıması çok önemlidir. Bizlerde bu doğrultuda düzenlediğimiz etkinlikle yerli mallarının önemini öğrencilerimize aktardık. Öğrencilerimiz evlerinden getirdikleri birbirinden güzel yiyecekleri arkadaşları ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk mallarını kullanmanın önemini düzenlediğimiz etkinliklerle öğrenen öğrencilerimiz, yapılan etkinliklerle aralarındaki kardeşlik, birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirdiler” dedi.


 Etkinlik için öğrencilerimize, ailelerine, okul idarecilerine teşekkür eden Yavuz “bu etkinlik sayesinde öğrenciler paylaşmayı ve yardımlaşma duygusunu da tatmış oluyorlar" dedi.

AdminAdmin