ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 22:43
Advert

Ev kredisi, vasıta kredisi ve gereksinim kredisi faiz oranları ne kadar? İşte banka banka faiz oranları!

Ekonomi Haberleri - Merkez Bankası’nın 100 baz puanlık faiz indirimine gitmesinin ardından bankaların kredi faiz oranları merak konusu oldu. CNN TÜRK kredi hesaplama sayfası üzerinden konut kredisi, taşıt kredisi ve ihtiyaç kredisi faiz oranları kolaylıkla hesaplanabiliyor. İşte banka banka ihtiyaç, taşıt ve konut...

HABER
Giriş Tarihi : 24-09-2021 00:14
Ev kredisi, vasıta kredisi ve gereksinim kredisi faiz oranları ne kadar? İşte banka banka faiz oranları!
"

Merkez Bankası’nın faiz indirimine gitmesiyle beraber bir hayli birey bankalardaki aktüel faiz oranlarını araştırmaya başladı. Uygun faizli kredi kullanmak isteyen bireyler faiz oranları ile alakalı gelecek açıklamaları takip etmeyi sürdürüyor. Özellikle sene sonuna doğru muhtelif kampanyaların tertip edilmesi ve yeni faiz oranlarının paylaşılması bekleniyor.

EV, VASITA VE GEREKSİNİM KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Muhtelif ölçü ve vadede gereksinim kredisi kullanmak isteyen bireyler diledikleri ölçüyü girerek ve vade rakamını seçerek faiz oranları ile ödeyecekleri taksit tutarını bilebiliyorlar. CNN TÜRK’nam kredi hesaplama sayfası üzerinden banka banka karşılaşma yapabilen kullanıcılar faiz oranlarına ait bilgileri buradan görüntüleyebiliyor.

cnnturk.com/kredi-hesaplama sayfası üzerinden “hangikredi” bilgileri temel alınarak hesaplamalar basitlikle yapılabiliyor.

Aynı biçimde sunulan alternatifler arasından ev kredisini seçerek, ardından gereksiniminiz olan meblağı ve istediğiniz vade rakamını girerek karşılaştırmalı bir biçimde hesaplama yapabilirsiniz.

HESAPLAMA YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

AdminAdmin