ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:16
Advert

Eynesil Belediyespor’da 13 futbolcu ve teknik heyetle imzalar atıldı   

TFF 3. Lig ekiplerinden Eynesil Belediyespor anlaşmaya vardığı 13 futbolcu ve yeni teknik heyet için imza töreni düzenledi.   

SPOR
Giriş Tarihi : 26-07-2023 00:06
Eynesil Belediyespor’da 13 futbolcu ve teknik heyetle imzalar atıldı   


  İlçede bulunan belediye tesislerinde düzenlenen törene mevcut yönetim ve yönetime aday olan Ergin Göleli ile Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ve taraftarlar katıldı. Birçok tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katan turuncu-lacivertli ekip, kariyerinde 8 şampiyonluk bulunan teknik direktör Ercan Albay ile de mukavele imzaladı. 
  Törende konuşan Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, takıma emeği geçen tüm yönetime ve futbolculara teşekkür ederek, yeni yönetime aday olan Ergin Göleli'ye başarılar diledi. 
  Törende ilk imzayı atan deneyimli teknik direktör Ercan Albay, yaptığı konuşmada, "Buraya gelmemde Ergin başkanın emeği çok fazla. Ben onda bir ışığı gördüğüm için şu an hepimiz buradayız. Olduğum yerde her zaman 'şampiyonluk' sözü geçmiştir. Allah inşallah kısmet etmiştir" dedi. 
  Camiaya yakışır şekilde hareket edeceklerini ifade eden Albay, "Eynesil'de futbolcu kardeşlerimi de seçerken bunlara dikkat ettim. Camiaya, Eynesil'e yakışır şekilde hareket edeceğiz ve oyuncularda aynı şekilde hareket edeceklerdir. Geçmişte bir şampiyonlukta futbolcumuzun sözü vardı, 'belki takım olarak en zayıf bizdik ama en iyi biz inanmıştık' dedi. Ben inanmış futbolculardan bir kadro oluşturdum. Bizler sahada mücadele eden ve netice ne olursa olsun seyredenin 'hak' verdiği bir takım göreceksiniz" ifadelerini kullandı. 
  Konuşmaların ardından, anlaşmaya varılan futbolcular, Ferhat Çoban, Erçağ Evirgen, Alperen Aydın, Yunus Emre Genç, Musa Akarslan, Ufuk Er, Mahmut Ender Yılmaz, Mirza Can Yıldırım, Alperen Elmas, Tayfun Senemli, Sertan Vatansever, İhsan Uğur Göktaş ve Berat Erdoğan ile sözleşme imzalandı. 
                                    

AdminAdmin