ŞEBİN GÜNDEM
HV
24 NİSAN Çarşamba 22:17
Advert

Fatih’te ayak tenisi turnuvası

Fatih Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ayak tenisi turnuvasında 69 takımdan 296 sporcu mücadele etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-08-2022 19:13
Fatih’te ayak tenisi turnuvası

Fatih Belediyesi Haberleri">Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ayak tenisi turnuvasında 69 takımdan 296 sporcu mücadele etti. 35 takım büyükler, 8 takım gençler, 14 takım yıldızlar ve 12 takım ise minikler kategorisinde mücadele verdi.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan da turnuva ödül töreninde gençlerle ayak tenisi oynadı.

Ayak Tenisi Federasyonu'nun uygulamış olduğu kuralların geçerli olduğu turnuvada setler 15 sayı üzerinden hesaplandı. Turnuvada dereceye giren sporculara 500 TL ile 2500 TL arasında para ödülü verildi.

Bu yıl ikincisini düzenlediklerini söyleyen Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, " Amacımız gençlerimizi sporla buluşturmak, onları spor yapmaya teşvik etmek. Sporun her branşıyla ilgili faaliyetler, turnuvalar, yarışmalar yapıyoruz. Spor tesislerimizin sayısını artırıyoruz. Gençlerimizin de her geçen yıl spora daha fazla ilgi göstermelerinden memnuniyet duyuyorum.  Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı, gençlerimizi tebrik ediyorum.”

 Turnuva sonunda büyüklerde Vefa 1 Spor Kulübü, gençlerde Kastamonu Spor Kulübü, yıldızlarda Vefa Spor Kulübü ve miniklerde ise Neslişah Spor Kulübü birincilik ödülünü kazandı.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin