ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 16:09
Advert

Film çekimi için Bulancak’a geldiler

Giresun’un Bulancak ilçesinde çekilecek komedi türündeki Kaçak Turistler sinema filmi için birçok oyuncu Bulancak’a geldi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 14-07-2023 11:42   Güncelleme : 14-07-2023 11:44
Film çekimi için Bulancak’a geldiler

Giresun’un Bulancak ilçesinde çekilecek komedi türündeki Kaçak Turistler sinema filmi için birçok oyuncu Bulancak’a geldi.

Komedi türünde çekilecek Kaçak Turistler filminin yönetmeni Abbas Karatekin, genel koordinatörü Mustafa Duman, yapım koordinatörü Ulaş Karadeniz, saha danışmanları ise Yakupcan Karadeniz, Tolga Gürbüz ve Mesut Aydın oldu.

Filmin 15 gün içinde çekimlerine başlanacağını ifade eden yapım koordinatörü Ulaş Karadeniz, “Memleketim Giresun ve Bulancak’a katkı sağlamak ve memleketimizin isminin her platformda zikredilmesi için böyle bir proje yapmaya karar verdim. Bu nedenle gerekli görüşmeler ve projeleri hayata geçirmek için Giresun’a geldim. Burada ilk görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Oyuncularımız fizibilite çalışmalarını yaptı. 15 gün içinde ilk olarak komedi filmimiz ‘Kaçak Turistler’in çekimlerine başlayacağız” dedi.

Uzun yıllardır çalışmalarını il dışında sürdüren Karadeniz, “Biz hem Samsun hem de Trabzon’un arasına sıkışıp kalmış bir iliz. Bu nedenle hava durumu, Giresunspor ve fındık dışında Giresun ismi hiçbir yerde geçmiyor. Kurtuluş Savaşı'nda gönüllü 2 alay çıkartan Giresun’un ve tüm ilçelerimizin isminin hafızalara kazınması için bu filmlerin ilimizde çekilmesini arzu ettim. İnşallah bu iki güzel projemizle bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Diğer yandan filmin kadrosu hakkında bilgi veren senarist ve yönetmen Abbas Karatekin, komedi türündeki Kaçak Turistler filminde Osman Cavcı, Seval Aruni, İzzet Çivril, Tolga Öz ve Osman Fındık ile birçok sürpriz oyuncunun kadroda yer alacağını bildirdi.

HüseyinHüseyin