ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:45
Advert

Fuat Köse’den Şenlikoğlu’na "Pankartları kendi cebinden astır" sitemi

Giresun Belediye Başkan adayı Fuat Köse; seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmasında, "Pankartları olsun kendi cebinden astır" dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 11:30   Güncelleme : 01-03-2024 11:55
Fuat Köse’den Şenlikoğlu’na

Giresun Belediye Başkan adayı Fuat Köse; seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmasında, "Pankartları olsun kendi cebinden astır" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse’den, Giresun İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı araçlar ile kendi pankartlarını astıran Belediye Başkanı Şenlikoğlu’na sert sözler geldi.

İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı araçların Giresun’un her noktasına Aytekin Şenlikoğlu’nun pankart ve afişlerini astığını söyleyen Köse, pankart ve afişleri Giresun halkının parası ile değil, kendi paranla astır dedi.

Köse yaptığı açıklamada; ‘’Belediye Başkanı Şenlikoğlu seçim endişesine düştü. Kamuoyunda beklediği desteği bulamayınca halkın parasını seçim çalışmalarında kullanmaya yöneldi. Giresun Belediyesi’nin kasasındaki para halkın parasıdır. Bu pankartlar ve afişleri belediyenin araçları ile değil kendi imkanları ile asmalıdır. Kaldı ki itfaiye araçlarını lüzumsuz meşgul etmektedir. Şehrimizde yaşanacak herhangi bir yangın olayında Giresun halkının can güvenliği tehlikeye atmak ne kadar doğrudur. Bu konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyorum’’ dedi.

HüseyinHüseyin