ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 01:57
Advert

Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kaplan Başkanlık Görevini Devretti

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kaplan, iş sebebiyle yurtdışında olacağından başkanlık görevini Binnaz Kılıç’a devretti.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 05-07-2022 12:36
Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kaplan Başkanlık Görevini Devretti
İLGİLİ HABERLER Tütüne alternatif ürün olarak 1990'lı yıllarda ekilen kekik, rol model oldu 2022 yılı fındık rekolte tahmin çalışması yapıldı (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kaplan, iş sebebiyle yurtdışında olacağından başkanlık görevini Binnaz Kılıç’a devretti.

Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kaplan, 5 yıl yürüttüğü Gençlik Kolları başkanlığı süresi içerisinde kendisine destek verenlere, birlikte yol yürüdüğü arkadaşlarına ve Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğine hitaben yaptığı açıklamayla teşekkür etti.

Ahmet Kaplan yaptığı açıklamasında şöyle dedi.

“Vedalar da Sevdaya Dahil,

Yüce Allah insanlara yaşamı boyunca neler yaşaması, neler öğrenmesi gerektiğini göstermek için birtakım olaylar yaşatır.

Ve bunları yaşatırken de birtakım insanlarla karşılaştırır. Hepsinin aslında önemli bir nedeni vardır.

11 yıl önce kapısından içeri girdiğim Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Ailesinde 2017 yılında Mehmet Şimşek ve değerli yönetiminin takdirleriyle Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildim.

Büyük onur ve gururla yürüttüğüm Gençlik Kolları Başkanlığı görevi süresince o kadar güzel insanlar, hemşerilerimi, dostlarımı, gençleri tanıdım ve o kadar güzel şeyler öğrendim ki, bunu dile getirmek imkansız.

Yakın bir tarihte yurt dışında başlayacak olan yeni iş hayatımdan dolayı görevimden ayrılık zamanı gelmişken, zamanın çoğunu geçirdiğim, acı tatlı birçok olayı yaşadığım yeri geldiğinde hüznü, mutluluğu, başarıyı ve emeği paylaştığım Gençlik Kolları Ekibimle, Üst yönetimimizle, siz değerli Şebinkarahisar Sevdalılarıyla vedalaşmak kalıyor.

İnanın ki bu ayrılığın tek acı yanı bu...

5 yıllık görevim sürecinde her türlü desteklerini esirgemeyen Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek abime ve kıymetli yönetimine, Yol yürüdüğüm kardeşlerim, dostlarım Gençlik Kolları ekibime,

Tüm İlçe, Köy, Mahalle Dernek ve Gençlik Kolları Başkanlarına, Hayırsever insanlarımıza, İlçemizin tüm resmi makam yetkililerine, siyasi parti temsilcilerine, Etkinliklerimizde yanımızda Yöremizin sanatçılarına, Etkinliklerimizin duyurusu noktasında yanımızda olan değerli Basın Temsilcilerimize, En büyük destekçilerim olan Canım Aileme ve siz gönül dostlarımıza teşekkürü borç bilirim. İyi ki sizleri tanımışım.

Bu vesile ile Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Başkanlığına Mehmet Şimşek Başkanımız Binnaz Kılıç kardeşimizi tevdi etmişlerdir. Binnaz Kılıç kardeşimi bu önemli görevinde tebrik eder, çalışmalarında üstün başarılar dilerim. Memleketimiz adına hayırlı uğurlu olmasını dileğiyle.

Kalın Sağlıcakla”

Hüseyin Şenel Odacı

ETİKETLER: Şebinkarahisar Gençlik Kolları Başkan Devir Kaplan Kılıç ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Şebinkarahisarlı Genç Çiftçiler, Destek Alabilmek İçin Sertifika Eğitimine Katıldı

Şebinkarahisar'da Kadınlar Dokuyor Projesine destek ziyareti

Karadeniz bölgesinde bulunan hava ambulansı, yılın ilk yarısında 155 hastaya hizmet verdi

Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kaplan Başkanlık Görevini Devretti

Kocaeli'nde 2022 Yılının Ağası Şebinkarahisarlı Sanayici Ömer Kılıç Oldu

Şebinkarahisar’da Ekmek Gramajı ve Fiyatlarında Ayarlama Yapıldı

Önceki gece hava sıcaklığının aşırı şekilde düşmesiyle bazı ürünler dondu

Şebinkarahisarlılar Katmer Şenliğinde Bir Araya Geldi

Alanında, Dünya Markalarıyla Yarışan Şebinkarahisarlı İş İnsanı

Şenel Tombul, Şebinkarahisar’da Toprağa Verildi

Miras yoluyla bölünen boş bırakılmış tarım arazileri üretime kazandırılmaya başlandı

ŞEBİNSİAD'ın Üyelerine Düzenlediği Gebze Bilişim Vadisi Teknik Gezisi Yapıldı

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) Şebinkarahisar'a Hibe Araç Gönderdi

window.onload = function() { comment_module() }; Şebinkarahisar Haber Merkezi - Şebinkarahisar Haberleri

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı (function(m,e,t,r,i,k,a){m[i]=m[i]||function(){(m[i].a=m[i].a||[]).push(arguments)}; m[i].l=1*new Date();k=e.createElement(t),a=e.getElementsByTagName(t)[0],k.async=1,k.src=r,a.parentNode.insertBefore(k,a)}) (window, document, "script", "https://web.archive.org/web/20220708081304/https://mc.yandex.ru/metrika/tag.js", "ym"); ym(88822622, "init", { clickmap:true, trackLinks:true, accurateTrackBounce:true }); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-41037980-3'); SON DAKİKA Şebinkarahisar'da Kadınlar Dokuyor Projesine destek ziyareti Şebinkarahisarlı Genç Çiftçiler, Destek Alabilmek İçin Sertifika Eğitimine Katıldı Karadeniz bölgesinde bulunan hava ambulansı, yılın ilk yarısında 155 hastaya hizmet verdi Tütüne alternatif ürün olarak 1990'lı yıllarda ekilen kekik, rol model oldu 2022 yılı fındık rekolte tahmin çalışması yapıldı Alper Uludağ, Giresunspor’da Giresun’daki sağlık hizmeti ve yatırımları değerlendirildi İki kurum arasında tarım, hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği protokolü imzalandı Şebinkarahisar’da Ekmek Gramajı ve Fiyatlarında Ayarlama Yapıldı Önceki gece hava sıcaklığının aşırı şekilde düşmesiyle bazı ürünler dondu get_weather() get_currency() $(document).ready(function(e) { $(".new_window").attr("target","_blank"); }); $(".after-load").show(); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220708081304/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1b'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-HL7M76JZ98'); ×
AdminAdmin