Giresun Merkez İlçe siyasetinde dikkat çekici bir organizasyon gerçekleştirildi. AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, 28 mahallede aynı anda başlattıkları mahalle toplantılarının vatandaşların yoğun ilgisiyle tamamlandığını duyurdu. Bu eş zamanlı buluşmalar, teşkilatın sahadaki koordinasyon ve gücünü kanıtlayan önemli bir etkinlik oldu.

BİRLİK VE DAYANIŞMA RUHU VURGULANDI

Merkez İlçe Başkanı Civelekoğlu, yayımladığı teşekkür mesajında, her mahallede aynı saatlerde hemşerilerle bir araya gelmenin, teşkilatın vatandaşlarla olan gönül bağını ve gücünü ortaya koyduğunu belirtti.

Toplantılara, Giresun siyasetinin önemli isimlerinin katılımı da dikkat çekti. Etkinliğe katılanlar arasında; İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür başta olmak üzere, önceki dönem milletvekilleri, önceki dönem belediye başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve birçok önceki dönem ile mevcut teşkilat mensupları yer aldı. Bu geniş katılım, partinin Giresun'daki birlik ve dayanışma ruhunun ne kadar güçlü olduğunu gösterdi.

"YOLUMUZA KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ"

Başkan Ekrem Faruk Civelekoğlu, hemşerilerin gösterdiği yoğun ilgi ve desteğin, teşkilata yarınlar adına büyük moral olduğunu dile getirdi.

Civelekoğlu açıklamasının sonunda, "Bu birliktelikle yolumuza kararlılıkla devam edeceğimizi kamuoyuyla paylaşır, katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ederiz." diyerek, yerel siyasetteki aktif rolü sürdürme kararlılığını vurguladı.

 

Advert