ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 MART Salı 10:12
Advert

Giresun AK Parti’ye milletvekiliği için rekor başvuru... 4'ü kadın 52 aday adayı vekillik için yarışacak

AK Parti Giresun 28. Dönem Milletvekili aday adayları tanıtım programı partililerin katılımıyla gerçekleştirildi. 14 Mayıs Genel Seçimlerinde 4’ü kadın 52 kişinin müracaat ettiği milletvekili aday adayı tanıtımına partililer yoğun ilgi gösterdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2023 00:47   Güncelleme : 23-03-2023 01:01
Giresun AK Parti’ye milletvekiliği için rekor başvuru... 4'ü kadın 52 aday adayı vekillik için yarışacak

 

 

AK Parti Giresun İl Başkanlığında düzenlenen tanıtım programında milletvekili aday adaylarının yanı sıra partililerin katılımıyla yapıldı. 14 Mayıs  seçimleri için AK Parti Giresun’da aday müracaatının son gününde düzenlenen tanıtım programında konuşan İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz;

 

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı yürüyüşüne umutla bakan ve daha güçlü hizmet etmek amacıyla AK Parti’den 28. dönem  milletvekilliği için aday adaylığına başvuru yapan herkesi kutluyorum. Ramazan ayının yarın başlaması nedeniyle henüz adaylık başvurusu devam ederken bu tanıtımı yapma ihtiyacı duyduk. Şuana kadar başvuru yapan 52 aday adayımız bulunmaktadır. Gün sonuna kadar önceki yıllara göre rekor bir başvuru bekliyoruz” dedi. 
 

 

 

 

Yapılan açıklamanın ardından adaylar tek tek tanıtılarak hatıra fotoğrafı çekildi. 
 

Aday adayları içerisinde mevcut AK Parti Milletvekillerinin yanı sıra aday adaylığı için Görele Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Tolga Erener de yer aldı. 

 


 

AdminAdmin