ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:45
Advert

Giresun Belediye Başkan Adayı Bektaş “İçtiğimiz çayın parasını ödeyeceğiz”

Saadet Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Esra Bektaş “Giresun Belediyesine ait sosyal tesisler halkın malıdır."

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 18:24
Giresun Belediye Başkan Adayı Bektaş “İçtiğimiz çayın parasını ödeyeceğiz”

Saadet Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Esra Bektaş “Giresun Belediyesine ait sosyal tesisler halkın malıdır. Halkımız buraya gelip, zaman geçirip, içtiği çayın parasını ödüyorsa herkes ödemeli” dedi.

İçtiğimiz çayın parasını ödeyeceğiz

Bektaş yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Giresun Belediyesine ait sosyal tesisleri birileri sanki kendi kafesi ya da restoranı sanıyor, yiyip içiyor. Bu hem ahlaken doğru değildir, hem de etik değildir. Saadet Partili Giresun Belediyesinde, Belediye Başkanı da, Başkan Yardımcısı da, Müdürleri de, partililerimizde kim olursa olsun içtiği bir çayın, yediği bir kap yemeğin parasını ödeyecek.

Bu sosyal tesislerde siyasi yapılan toplantılarda, misafirlerimiz geldiği zaman ağırladığımızda, ne yenilip içilmiş ise çıkarken nasıl halkımız ücretini ödüyorsa bizde ödeyeceğiz.

Biz Belediye Başkanıyız diye tesis bizim olmuyor. Bu tesis halkın tesisidir. Halkımız daha kaliteli ürünleri daha ucuza tüketmesi amacıyla kurulmuştur. Birileri toplantı yapsın, yesin içsin ardından çekip gitsin diye kurulmamıştır. Biz o birilerinden olmayacağız.” Dedi.

HüseyinHüseyin