ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:15
Advert

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na tam destek

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Cumhur İttifakı’nın Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu’na kesintisiz destek verdiklerini belirtti. Yılmaz, gelecek seçim dönemi için halktan yeniden yetki istiyor ve tüm vatandaşları Şenlikoğlu etrafında birleşmeye davet ediyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-01-2024 02:00
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na tam destek

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Cumhur İttifakı’nın Giresun Belediye Başkanı ve aynı zamanda Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu’na dün olduğu gibi bugün de yarın da kayıtsız şartsız tam destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

“Giresun’da halkımızın hizmetine sunacağımız daha çok projemiz var” diyen Başkan Yılmaz, bu projeleri hayata geçirmek ve Giresun’u Türkiye Yüzyılı şehirlerinde adından söz ettiren bir il yapabilmek için Cumhur İttifakı olarak imece usulü çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Cumhur İttifakı olarak Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yeni bir seçim zaferine imza atmak istediklerini ifade eden Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Giresun Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için yeniden aday gösterilmiştir.

Bizler 2019 yılında Giresun’umuzu yönetmeye talipli olduğumuzda projelerimize 2028 hedefimizi koymuştuk. Belediye başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’yla birlikte ilk 5 yıllık dönemde sözünü verdiğimiz projelerin birçoğunu halkımızın hizmetine sunduk. Şimdi önümüzde yeni bir seçim dönemi var. Bu seçim döneminde alt yapısını hazırladığımız diğer projelerimizi Giresun’umuza kazandırabilmek için halkımızdan yeniden yetki isteyeceğiz.

AK Parti ve Cumhur İttifakı milli değerler etrafında kenetlenen bir hizmet hareketidir. Bu hizmet yarışında bayrağı en üst noktaya taşımak bizlerin en önemli görevidir. Yapılamaz denileni yapmaya, hayal olarak görülen yatırımları halkımızla buluşturmaya devam etmek için bütün Giresunlulardan bir kez daha yetki istiyoruz.

Sadece seçim zamanlarında değil her zaman halkın içinde ve halkının emrinde olan, halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gören bir siyasi anlayışın temsilcileri olarak, istikrarın sürmesi, Giresun’umuzun gelişip kalkınmasının devam etmesi için bütün vatandaşlarımızı Cumhur İttifakı’nın Giresun Belediye Başkanı ve aynı zamanda Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu etrafında birleşmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Mete Bahadır Yılmaz 

AK Parti Giresun İl Başkanı

AdminAdmin