ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:01
Advert

Giresun Belediyesi, evde bakım ve temizlik hizmetini aksatmadan yapıyor

Giresun Belediyesi, Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti ile ihtiyaç sahibi yaşlı ve kimsesiz vatandaşların evlerine hizmet götürüyor.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 29-11-2023 12:03
Giresun Belediyesi, evde bakım ve temizlik hizmetini aksatmadan yapıyor

Giresun Belediyesi, Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti ile ihtiyaç sahibi yaşlı ve kimsesiz vatandaşların evlerine hizmet götürüyor

 

Giresun Belediyesi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşların yaşam alanlarını düzenleyerek onları yalnız bırakmıyor. Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti ile ihtiyaç sahibi yaşlı ve kimsesiz vatandaşların evlerine özenle hizmet götürüyor.

 

 

Yardım faaliyetlerini mahalle mahalle sürdüren Evde Bakım ve Temizlik Hizmetleri Birimi; yaşlı, yalnız ve bakıma muhtaç olan vatandaşların evlerine giderek gerekli tedavi ve bakımlarını titizlikle yerine getiriyor. Giresun Belediyesi'nin bu özel hizmeti her ay yaklaşık 130 evde devam ediyor.

 

 

Ekipler, kişisel bakım, saç-sakal düzenlemesi ve ev temizliği gibi konularda vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Ayrıca, tedavi için ulaşım desteği talep eden vatandaşların istekleri de yerine getiriliyor.

 

 

İhtiyaç sahibi vatandaşların ‘Evde Bakım ve Temizlik Hizmetleri Birimi’nden destek alabilmeleri için ise 444 4 028 numaralı telefonu aramaları veya belediye beyaz masa birimine başvurmaları gerekiyor.

 

 

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmadıklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Şehrimizde yaşayan herkesi seviyoruz ve onlara hizmet götürme çabası içindeyiz. Bu düşünceyle, yalnız yaşayan ve kimsesi olmayan vatandaşlarımıza ulaşmak ve onların yanında olmak için çaba gösteriyoruz. Belediye olarak, sosyal belediyecilik anlayışımızla bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her kesimden vatandaşlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz.”

Verilen hizmetten memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkürlerini iletti.

HüseyinHüseyin