ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 MART Salı 07:07
Advert

Giresun Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında

Giresun Belediyesi koronavirüse karşı alınan önlemleri şehrin her noktasında uygulama devam ediyor. Hastaneye gitmek için Belediyeyi arayarak ulaşım desteği talebinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, anında evlerinden alınarak tedavi için hastaneye ulaştırılıyor. Vatandaşlar gerekli tedavilerinin yapılmasının ardından ise tekrar evine getiriliyor.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 26-02-2021 01:05
Giresun Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında
"

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan dezenfekte ekipleri aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Şehirde bulunan resmi kurumlar, okullar, sosyal tesisler, toplu kullanım alanları ve tüm çöp konteynerleri periyodik olarak dezenfekte ediliyor.

 

Ayrıca, hastaneye gitmek için Belediyeyi arayarak ulaşım desteği talebinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, anında evlerinden alınarak tedavi için hastaneye ulaştırılıyor. Vatandaşlar gerekli tedavilerinin yapılmasının ardından ise tekrar evine getiriliyor.

 

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Belediye olarak tedbir almaya devam ettiklerini belirterek: “Şehrimizin her noktasında dezenfeksiyon çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek adına, üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızdan da isteğimiz, bu riskli günlerde kişisel temizliklerine ve hijyene çok özen göstermeleri, ayrıca kalabalık ortamlardan uzak durmalarıdır.” dedi.

AdminAdmin