ŞEBİN GÜNDEM
HV
17 NİSAN Çarşamba 01:23
Advert

Giresun Belediyesi’nden “Anneler Günü” etkinliği

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ‘Anneler Günü’nde şehit, gazi, engelli ve sporcu çocukların anneleri ile Belediye Kale Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 08-05-2022 18:18
Giresun Belediyesi’nden “Anneler Günü” etkinliği
İLGİLİ HABERLER Prof. Dr. Ali Nesin'den ezber bozan açıklamalar :Osmanlıca, Atatürk, Zorunlu Eğitim, Sivas Yangını DSİ’ Müdür Vekili Kaya Yıldız'ın Görevden alınması tartışma yarattı (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ‘Anneler Günü’nde şehit, gazi, engelli ve sporcu çocukların anneleri ile Belediye Kale Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.
Merhameti, şefkati ve sevgisiyle evlatlarını hayata bağlayan tüm annelerin ‘Anneler Günü’nde tebrik eden Başkan Şenlikoğlu’na eşi Meryem Şenlikoğlu da eşlik etti. Başkan Şenlikoğlu, “Cennet anaların ayakları altındadır” cümlesinde olduğu gibi annelerimiz bizim için çok kıymetli ve değerlidir. Anne duasını alabilmek gerçekten çok önemli. Allah tüm annelerimizden razı olsun. Annelerimiz olmazsa olmazımızdır. Anneler, hep doğru ve güzel olanı nasihat ederler. Annenin hayır duasını almak da çok önemlidir. Onların kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Onları kırmamalıyız. Koruyan hep annedir, ağlayan hep annedir, bağışlayan hep annedir. İçinde sevgiyi, şefkati, merhameti, iyiliği barındıran en güzel kelimedir anne. Bizleri hayata bağlayan tüm annelerimizin anneler gününü bir kez daha kutluyorum" diye konuştu.
Konuşmasının ardından eşi Meryem Şenlikoğlu ile birlikte tüm annelerle selamlaşıp sohbet eden Başkan Şenlikoğlu, annelere sukulent çiçeği hediye etti. Program, çektirilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Admin

ETİKETLER: ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Spor Toto Süper Lig: Altay: 1 - Giresunspor: 1 (Maç sonucu)

Prof. Dr. Ali Nesin'den ezber bozan açıklamalar :Osmanlıca, Atatürk, Zorunlu Eğitim, Sivas Yangını

Giresun Belediyesi’nden “Anneler Günü” etkinliği

Hakan Keleş: “İstediğimiz oyunu çok fazla yansıtamadık, memnun değilim”

DSİ’ Müdür Vekili Kaya Yıldız'ın Görevden alınması tartışma yarattı

Matematik Köyü'nün Kurucusu Ali Nesin, Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun'a konuk oldu

İlhan Çabukol, “Bayramlar sevincin neşenin kalplerde buluşup yüzlere yansıdığı en önemli günlerdir”

Şebinkarahisar’da Nurettin Bay Konseri Yapılacak

Şebinkarahisar’da gece etkili olan yağış, Eğribel’de Kar yağışına dönüştü

İş İnsanı Dursun Özbek’in Şebinkarahisar'a yaptıracağı okulun inşaat çalışmaları başlatıldı

Genç kadın erkek arkadaşı tarafından vurularak öldürüldü

Şebinkarahisar’da Ermeni mermilerinin izleri 107 yıldır duruyor

3 erkek 6 kız evlat babası olan 92 yaşındaki Kore gazisi devletten yardım bekliyor

Şebinkarahisar İstanbul Bağlantı Yolunda Çalışmalara Yeniden Başlandı

window.onload = function() { comment_module() }; Şebinkarahisar Haber Merkezi - Şebinkarahisar Haberleri

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı SON DAKİKA Prof. Dr. Ali Nesin'den ezber bozan açıklamalar :Osmanlıca, Atatürk, Zorunlu Eğitim, Sivas Yangını Hakan Keleş: “İstediğimiz oyunu çok fazla yansıtamadık, memnun değilim” Spor Toto Süper Lig: Altay: 1 - Giresunspor: 1 (Maç sonucu) Giresun Belediyesi’nden “Anneler Günü” etkinliği DSİ’ Müdür Vekili Kaya Yıldız'ın Görevden alınması tartışma yarattı Öğrenciler, e-Twinning’ projesi ile endemik bitkileri tanıyor Öğrenciler ‘e-Twinning’ projesi ile endemik bitkileri tanıyarak yetiştiriyorlar Fındık üreticileri bilgilendiriliyor Matematik Köyü'nün Kurucusu Ali Nesin, Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun'a konuk oldu Şebinkarahisar’da Nurettin Bay Konseri Yapılacak get_weather() get_currency() $(document).ready(function(e) { $(".new_window").attr("target","_blank"); }); $(".after-load").show(); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220508232317/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1b'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-HL7M76JZ98'); ×
AdminAdmin