ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:38
Advert

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Patoloji Laboratuvarı hizmete açıldı

Giresunlu hayırsever iş insanı Mustafa Cevdet Yerli ve ailesi tarafından yaklaşık 9 milyon liralık bağışla yenilenen Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Patoloji Laboratuvarı hizmete açıldı.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 31-10-2023 14:15   Güncelleme : 31-10-2023 14:15
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Patoloji Laboratuvarı hizmete açıldı
Giresunlu hayırsever insanı Mustafa Cevdet Yerli ve ailesi tarafından yaklaşık 9 milyon liralık bağışla yenilenen Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Patoloji Laboratuvarı hizmete açıldı.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ,hayırsever iş insanı Mustafa Cevdet Yerli ve ailesi, Giresun Milletvekili Ali Temür, Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Ağar, Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı ve davetlilerin katılımıyla açılışı gerçekleştirilen laboratuvar bölgenin tek Patoloji Laboratuvarı olma özelliği taşıyor.
Açılışın ardından kısa bir konuşma yapan Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengetçi, laboratvuarın açılışında emeği geçenlere teşekkür ederek bu hizmetin Giresun’un sağlık sektöründeki ilerlemesi için büyük bir adım olduğuna dikkat çekti.
AdminAdmin