ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:01
Advert

Giresun Federasyonunun düzenlediği iftar programına rekor katılım

Giresun Federasyonunun düzenlemiş olduğu geleneksel iftar programı Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda yoğun katılımla gerçekleşti.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 18-03-2024 01:09   Güncelleme : 18-03-2024 10:13
Giresun Federasyonunun düzenlediği iftar programına rekor katılım

Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Programa katılan yaklaşık beş bin davetlinin yanı sıra, siyasetin önemli aktörleri arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum ve TBMM İdare Amiri Hasan Turan da yer aldı.

 

Bağcılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan iftar programı, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve iftar yemeğinin ardından protokol konuşmalarına geçildi.

 

Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, açılış konuşmasında hemşerileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Ayrıca, yerel seçimlerde Ataşehir’de meclis üyesi adayı olduğunu belirterek, iftar programlarında Giresun Federasyonuna destek veren Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve ekibine teşekkür etti.

 

Programa katılan diğer konuşmacılar arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, İBB Başkan adayı Murat Kurum, TBMM İdare Amiri Hasan Turan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sarıkaya, İstanbul Milletvekili Büşra Paker ve Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir yer aldı. Bu önemli buluşmada, 31 Mart yerel seçimlerinde adaylara destek çağrısında bulundular

HüseyinHüseyin