ŞEBİN GÜNDEM
HV
24 NİSAN Çarşamba 18:17
Advert

Giresun gençliği Sarıkamış Şehitliğinde

Giresun gençliği, Giresun Federasyonu Gençlik Kollarının organizesiyle 108. Yıldönümünde Kars Sarıkamış Şehitliği Anma Yürüyüşü Etkinliğine katıldı.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 08-01-2023 15:29
Giresun gençliği Sarıkamış Şehitliğinde

Sarıkamış Harekatı'nın 108'inci yılı etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından gençler -20 derecede Sarıkamış şehitliğini ziyaret etti.  Giresun Federasyonu Gençlik Kollarının organizesiyle Sarıkamış’a giden Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları yayınladıkları mesajda  “Başta Sarıkamış'ta donarak can veren şehitlerimiz olmak üzere bizlere bu toprakları vatan kılmak için büyük fedakârlıklar yapan tüm aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.”dedi.

 

 

 

“Giresun Federasyonu Gençlik Kollarının organizesiyle 108. Yıldönümünde Kars Sarıkamış Şehitliği Anma Yürüyüşü Etkinliğine Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları olarak katılım sağladık. Başta Sarıkamış'ta donarak can veren şehitlerimiz olmak üzere bizlere bu toprakları vatan kılmak için büyük fedakârlıklar yapan tüm aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.”

Biz hep aynı izdeyiz!

AdminAdmin