ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 12:52
Advert

Giresun Halk Bahçesinin imal kontratı imzalandı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun seçim vaatleri arasında yer alan Millet Bahçesi projesinin yapım sözleşmesi imzalandı.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 22-09-2021 18:08
Giresun Halk Bahçesinin imal kontratı imzalandı
"

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun tercih taahhütleri arasında yer alan Halk Bahçesi projesinin imal kontratı imzalandı.


Giresun'da daha önceki Atatürk Stadyumunun yerine inşa edilecek olan Halk Bahçesinin yer tesliminin yapılmasının ardından Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ankara'da TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile toplandı. Projenin imal kontratı, Etraf ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ arasını imza atıldı. Yer teslimi yapılan projenin yüklenici işletme tarafından imal çalışmalarına başlanacağı belirtildi.


24 bin 160 metrekarelik alana projelendirilen Halk Bahçesinin imal vaktinin 400 gün olarak ön görüldüğü ifade edildi. Giresun'a yapılmış en çağdaş ve en kapsamlı sosyal donatı alanı olan proje içeriğinde ise koşu yolu, bisiklet yolu, çocuk reyin alanı, sarih otopark, peyzaj donatı alanları, yaya yürüyüş yolları ve tematik bahçeler yer alıyor.


Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yeşil dokusu ile şehrimize ehemmiyetli değer katacak bir projeyi daha Giresun'a kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Şenlikoğlu, “Cumhurbaşkanımızın startını verdiği Halk Bahçesi projesini şehrimizde de uyguluyoruz. Tercih evveli taahhüt ettiğimiz bu projenin uzun zamandır takibini yapıyoruz ve imal kontratı da imzalandı. Yediden yetmişe ulusumuzun tüm kesimine hitap edecek olan Halk Bahçemizde yurttaşlarımız tabiatla baş başa güzelce zaman geçirebilecek. Vadettiğimiz projelerden birisini daha yaşama geçirecek olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Biz bu lafları tercih için değil, Giresun ulusu hizmetlerin en hoşuna layık olduğu için vermiştik” dedi.

AdminAdmin