Giresun’da sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha konforlu bir tedavi ortamı sunmak amacıyla başlatılan Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sona erdi. Toplamda 93 milyon TL’yi bulan yatırım hamlesiyle hastanenin hem fiziki şartları iyileştirildi hem de teknik altyapısı son teknoloji cihazlarla donatıldı.

30 Yataklı Servis 9 Milyon TL ile Yenilendi

Yatırımların detaylarını paylaşan AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Ali Temür, hastanenin 4. katında yer alan 30 yataklı hasta yatış servisinin yaklaşık 9 milyon TL maliyetle tamamen yenilendiğini belirtti. Temür, "Bugün itibarıyla tamamlanan çalışmalarla hasta odalarımız modernize edildi. Hastalarımızın tedavi süreçlerini çok daha rahat, konforlu ve modern bir ortamda geçirmelerini sağladık," dedi.

Toplam Yatırım Tutarı 93 Milyon TL

Hastanenin sadece görsel değil, teknik anlamda da çağ atladığını vurgulayan Milletvekili Temür, dev bütçeli yatırımın kalemlerini şu şekilde açıkladı:

  • Tıbbi Cihaz Yatırımı: 57 Milyon TL
  • Bakım ve Onarım Çalışmaları: 36 Milyon TL
  • Toplam Yatırım: 93 Milyon TL

Bu büyük yatırım sayesinde hastanenin hizmet kapasitesinin arttığını ifade eden Temür, yeni ekipman ve tıbbi cihaz alımlarıyla sağlık hizmetlerinin hızlandığını ve güvenliğinin pekiştiğini dile getirdi.

"Giresun Sağlıkta Daha Güçlü"

Yapılan modernizasyonun hem vatandaşlar hem de sağlık çalışanları için daha donanımlı bir ortam oluşturduğunu söyleyen Ali Temür, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

"Giresun’umuza sağlık alanında daha güçlü, modern ve erişilebilir hizmetler kazandırmak için kararlılıkla çalışıyoruz. Bu güzide yatırımın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanlığımıza ve emeği geçen tüm yöneticilerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum."

Advert