AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Giresun Millet Bahçesi Projesi'nin tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını duyurdu. Yılmaz, yaptığı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından onaylanan 3 No'lu Revize İş Programı kapsamında projeye ivedilikle başlanacağını belirtti.
Yılmaz, "Görüşmelerimiz ve girişimlerimiz olumlu sonuç verdi. TOKİ, 8 Temmuz 2024 Pazartesi günü resmi yazıyla Giresun Millet Bahçesi Projesi'nin tamamlanması için talimat verdi. Projemiz planlandığı gibi hızla ilerleyecek ve tamamlandıktan sonra halkımızın hizmetine sunulacak" dedi.
Başkan Yılmaz, projeye destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Giresun Milletvekilleri Ali Temür ve Nazım Elmas’a teşekkürlerini ileterek, "Giresun Millet Bahçesi Projemiz ilimize ve halkımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.