ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:47
Advert

Giresun Milletvekili Gezmiş Kapım Tüm Hemşehrilerime Açıktır

Milletvekili Gezmiş, hafta sonu İstanbul'da 32'ncisi gerçekleşen Beykozlu Giresunlular Yayla Şenliği'ne katıldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-06-2023 21:00   Güncelleme : 20-06-2023 21:08
Giresun Milletvekili Gezmiş Kapım Tüm Hemşehrilerime Açıktır

Milletvekili Gezmiş, hafta sonu İstanbul'da 32'ncisi gerçekleşen Beykozlu Giresunlular Yayla Şenliği'ne katıldı.

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "İlimizin tarihi turistik yöreleri ile gelenek ve göreneklerimizi her daim yaşayacağız ve yaşatacağız" dedi.

Milletvekili Gezmiş, hafta sonu İstanbul'da 32'ncisi gerçekleşen Beykozlu Giresunlular Yayla Şenliği'ne katıldı. 100 bine yakın katılımcının olduğu şenlikte Gezmiş'e "Giresun'un ilk kadın milletvekili" olmasından kaynaklı da yoğun ilgi gösterildi.

 

Çok sayıda sanatçının sahne aldığı, Beykoz Belediyesi Spor Ormanı'nda "İstanbul'un En Büyük Pikniği" adı altında yapılan şenlikte katılımcılar halay çekti, horon ve karşılama oynadı.

 

DEĞERLERİMİZİ YAŞAYIP YAŞATACAĞIZ

Coşkulu geçen şenlikte bir konuşma yapan CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, "İlimiz tarihi ve turistik yöreleri ve mekanları ile, kültürü ve mutfağı ile adından söz ettiren bir ildir. Yeşille mavinin dans ettiği ilimiz adamız, kalemiz, yaylalarımızla da göz kamaştırmaktadır. Dünyaca ünlü fındığımız ve yöresel yemeklerimiz de oldukça lezzetlidir. Bu değerlerimizi yaşayıp, yaşatmaya ve tanıtmaya devam edeceğiz" dedi.

 

KAPIM TÜM HEMŞEHRİLERİME AÇIKTIR

Gezmiş, Meclis'te Giresun'un gelişip kalkınması için  çalışacağını ifade ederek de, tüm hemşehrilerine kapısının açık olduğınu bir kez daha vurgulayarak, kendisini şenliğe davet eden Beykoz Giresunlular Derneği Başkanı Hayrullah Usta'ya ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

HüseyinHüseyin