ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 23:50
Advert

Giresun Milletvekili Gezmiş, sel afetini Melis’e taşıyacağım dedi

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, selden etkilenen Duroğlu Beldesi'nde incelemelerde bulundu.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 25-06-2023 16:31   Güncelleme : 25-06-2023 16:35
Giresun Milletvekili Gezmiş, sel afetini Melis’e taşıyacağım dedi

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, selden etkilenen Duroğlu Beldesi'nde incelemelerde bulundu, vatandaşları dinledi, hasar tespiti yaptı ve yaraların bir an önce sarılması için sürdürülen çalışmalara destek olacağını söyledi.

 

Sel afeti dolayısıyla Giresun'a gelen Gezmiş'in ilk durağı selden olumsuz etkilenen Duroğlu Beldesi oldu. Partilileriyle yöreyi inceleyen Milletvekili Gezmiş, selde kaybolan Rıdvan Uçar'ın eşi ve kızıyla görüşerek de, aileye sabır ve güç diledi. Gezmiş, kaybolan vatandaşın bir an önce bulunmasını temenni ederek, durumun takipçisi olacağını da ifade etti.

 

CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, evi selden hasar gören Gazi Mustafa Kırdemir'i de ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini sundu. Gezmiş incelemelerine yönelik şunları dile getirdi:

 

“Yaraları birlikte saracağız”

 

"Giresun il ve ilçelerinde etkili olan yağıştan en fazla etkilenen Duroğlu olmuş. Öncelikle Giresun'umuza geçmiş olsun diyorum. Bu haberi alır almaz Ankara'dan geldim ve ilk ziyaretim Duroğlu'na oldu. Genel olarak yöre halkıyla, özel olarak da selde kaybolan vatandaşımızın ailesi ve evi hasar gören gazimizle görüştüm.

 

Tespitlerimizi yaptık, raporlarımızı tuttuk. Bu konuyu ve çeve sorunlarını Meclis'e taşıyacağım. Yörenin tahribatının giderilmesi, zararların karşılanması, hayatın normale döndürülmesi gerekiyor. Siyaset üstü olan bu konuda hep birlikte çözüm üretmeli, yaraları sarmalıyız. Sel olduğundan bugüne dek arama kurtarma çalışmalarına katılan, sahada çalışan tüm görevlilere de teşekkür ederim"

 

HüseyinHüseyin