ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 16:47
Advert

Giresun Valisi Enver Ünlü, Vali Ünlü, afet bölgelerinde incelemelerde bulundu

Giresun Valisi Enver Ünlü’den, 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen Dereli ilçesinde afetin izlerinin silinmesi için yapılan çalışmalara takip etti.

HABER
Giriş Tarihi : 21-01-2022 19:09
Giresun Valisi Enver Ünlü, Vali Ünlü, afet bölgelerinde incelemelerde bulundu
"

Giresun’da yaşanan afet bölgelerinde ziyaret ve incelemelerde bulunan Vali Ünlü, 21 Ocak 2022 tarihinde Dereli ilçesini bir kez daha ziyaret ederek, İlçe Kaymakamlığında afet sonrası yapılan çalışmaların ele alındığı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Çalışmalar akında ilgili kurum amirleri ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Ünlü, afetten etkilenen hak sahipleri için Dereli İlçe Merkezinde yapımı tamamlanmak üzere olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatları ile ilçede yapımı devam eden diğer çalışmaları yerinde inceledi.

 

 

İlçede TOKİ tarafından yaptırılan İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası ve Lojman inşaatı, Adliye, Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü gibi kamu hizmet binalarının inşaatlarında da incelemelerde bulunan Vali Ünlü, burada gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

 

İlçe Merkezinde DSİ tarafından yapılan çalışmalar hakkında da bilgi alan Vali Ünlü, çalışmaların aksatılmadan devam ettirilmesi ve eksikliklerin biran önce tamamlanması talimatı verdi.

 

AdminAdmin