ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 14:47
Advert

Giresun Yağlıdere’deki Fabrikanın faaliyetleri durduruldu

Giresun’da 1 işçinin öldüğü 2 işçinin yaralandığı fabrikanın faaliyetleri durduruldu

GİRESUN
Giriş Tarihi : 13-07-2023 23:24   Güncelleme : 13-07-2023 23:33
Giresun Yağlıdere’deki Fabrikanın faaliyetleri durduruldu

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde meydana gelen göçükte 1 işçinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı su fabrikası süresiz kapatıldı.

 

Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “İlimizde Yağlıdere ilçesi Üçtepe beldesinde bulunan bir fabrikada meydana gelen obruk şeklindeki göçükte 3 fabrika çalışanı enkaz altında kalmıştır. Enkaz altında kalan 3 işçiden 2’si yaralı olarak kurtarılmış olup bir işçi ise maalesef hayatını kaybetmiştir. Yaşanan üzücü olayın ardından derhal adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. İlk incelemeler sonucu belirlenen eksiklikler giderilene ve başlatılan soruşturma tamamlanana kadar işletmenin faaliyetleri Valiliğimiz tarafından süresiz olarak durdurulmuştur” denildi.

 

Olay, Üçtepe beldesinde bir su fabrikasının depo bölümünde zemininin çökmesi sonucu Şenol Karagöz, Ali Camcı ve Şinasi Özdemir göçük altında kalmıştı. Olay yerine sevk edilen AFAD, AKUT, Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile jandarma ekiplerinin çalışması sonucu Karagöz ve Camcı yaralı kurtarılırken, göçük altındaki Şinasi Özdemir (46) ise ölü halde bulunmuştu.

HüseyinHüseyin