ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 NİSAN Pazartesi 05:27
Advert

Giresun’da 15 Temmuz Şehidi İsmail Kefal, Mezarı Başında Anıldı

Giresun Valisi Enver Ünlü, 15 Temmuz Şehidi İsmail Kefal için Tirebolu ilçesi Karademir köyünde düzenlenen anma programına katılarak Şehidin mezarına çiçek koydu.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 15-07-2023 19:42   Güncelleme : 15-07-2023 19:44
 Giresun’da 15 Temmuz Şehidi İsmail Kefal, Mezarı Başında Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü “Türkiye Yüzyılının Kahramanları” anma etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan program kapsamında, 15 Temmuz Cumartesi günü 15 Temmuz Şehidimiz İsmail Kefal’in mezarı ziyaret edildi.

 

Anma programına; Vali Enver Ünlü, Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu ile protokol üyeleriyle birlikte Şehidimizin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

 

İstiklal mücadelemizi taçlandırarak, milli birlik ve beraberliğimiz için canını ortaya koyan Şehit İsmail Kefal, Karademir köyünde aile kabristanlığında bulunan mezarı başında Kur’an-ı Kerim okunarak dualarla anıldı.

 

Anma programına katılan Vali Ünlü, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “ ‘Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.’ 15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz İsmail Kefal'in mübarek kabri başında tüm şühedayı rahmet, minnet ve dua ile yâd ettik. Rabbim bizi vatansız, bayraksız, ezansız bırakmasın.”

 

HüseyinHüseyin