ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 16:20
Advert

Giresun'da basketbol coşkusu yine başlıyor

Giresun Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, yeni sezonda Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edecek.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 17-09-2021 18:47
Giresun'da basketbol coşkusu yine başlıyor
"

Giresun Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, yeni sezonda Bayanlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde gayret edecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun yönergesiyle kısa zamanda yapılanma içerisine giren ve Türkiye Basketbol Federasyonu'na Bayanlar Bölgesel Basketbol Ligi'ne katılım için müracaat eten Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, ilk idmanını da Giresun Üniversitesi Spor Salonu'nda yaptı.

 

Sezonun ilk çalışmasına Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Alaattin Hafızoğlu, idare heyeti aboneleri ve Türkiye Basketbol Federasyonu daha önceki İdare Heyeti Azası Arzu Bozbağ da katıldı.

 

Teknik kadroya ve kadın basketbolculara yeni sezon evveli galibiyetler dileyen Kulüp Başkanı Hafızoğlu, “Giresun basketbolu çok hoşlanıyor. Bizler de Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu'nun da dayanağıyla hemen harekete geçtik. Salim Taslı öğretmenimizle beraber hem alt yapımızdan hem de bize verim sağlayabilecek basketbolcularımızı kadromuza dahil ettik. İyi bir yaradılış hakikatleşti. Bizim temel gayemiz Giresunlu kadın basketbolcularımızın gelişimine katkı sağlamak ve yeni sporcular yetiştirmek olacak. Giresun'un ismini daha da duyurmak olacak. Tıpkı Alperen Şengün de olduğu gibi. İyi bir sezon olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Diğer yandan, yeşil-beyazlı takımda yeni sezon kadrosu Merve Usal, Emine Adani, Merve Şahin, Beyzanur Uruç, Dilara Muhacir, Ayfer Dalkılıç, Gizem Sakallı, Cansu Güneysu, Nilsu Akbayrak, Sıla Ilgın Kaya, Ayça Kap ve Yaren Çavuş, teknik kadroda yönetimsel koordinatör ve genel menajer Salim Taslı, Baş Alıştırman Abdullah Mert Erdemir, Takviyeci alıştırman Oğulcan Uzun, Takviyeci alıştırman Erdal Alaca ile masajcı Gökhan Bekdemir yer alıyor.

 

AdminAdmin