ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 10:46
Advert

Giresun’da Belediyenin üretim tesisleri tek noktada toplanacak

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu “Vatandaşlarımıza daha kaliteli belediyecilik hizmeti sunmak için belediyemizin imkânlarını ve alanlarını güçlendiriyoruz” dedi.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 16-03-2024 12:37   Güncelleme : 16-03-2024 12:40
Giresun’da Belediyenin üretim tesisleri tek noktada toplanacak

Giresun Belediyesi tarafından Ülper Köyü’nde kamulaştırmayla kazanılan 41 bin metrekarelik arsa üzerine kurulacak olan parke üretim, konkasör tesisi, asfalt planeti ve beton santrali ile birlikte belediyenin mevcut üretim tesisleri tek noktada toplanacak.

Üretim tesisler sayesinde kaliteli ve nitelikli altyapı temel malzeme üretimleri yapılacak olup, kalite ve konforlu ulaşım sağlanarak hızlı ve ekonomik üretimler gerçekleşecek.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, hedeflere teker teker ulaştıklarını bildirerek: “Vatandaşlarımıza daha kaliteli belediyecilik hizmeti sunmak için belediyemizin imkânlarını ve alanlarını güçlendiriyoruz. Amacımız bu şehrin değerlerini belediyemiz imkânları ile en verimli şekilde kullanmak. Giresun’umuza yakışan hizmeti sunma noktasında hizmet kervanımız şehrimizin menfaatleri doğrultusunda yoluna devam edecektir. Şehrimizi büyütmek ve geliştirmek için saha çalışmalarında kullandığımız malzemelerin kendi kurduğumuz tesislerde üretimini yaparak çalışmalarımızı da hızlandıracağız. Teknik altyapımızı yeni yatırım alanlarıyla daha güçlü hale getirip, Giresun’umuzun gelecekteki ihtiyaçlarını da karşılayacak bir şekilde altyapıyı da oluşturmuş oluyoruz.” dedi.

HüseyinHüseyin