ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 07:57
Advert

Giresun'da bulunan hayvan iskeleti inceleniyor

Mustafa KIRLAK/ÇAMOLUK, (Giresun), - GİRESUN'un Çamoluk ilçesinde ön ayakları olmayan ve yırtıcı dişlere sahip yaklaşık 30 santim boyunda hayvan iskeleti bulundu. Çevredeki vatandaşları endişelendiren iskeletin, incelenmesi isteniyor.İlçeye bağlı Usluca Köyü'ndeki evinin yanında gezen Emin Kütük (35), yerde...

HABER
Giriş Tarihi : 23-09-2021 23:59
Giresun'da bulunan hayvan iskeleti inceleniyor
"

Mustafa KIRLAK/ÇAMOLUK, Giresun, - GİRESUN'un Çamoluk ilçesinde ön ayakları olmayan ve yırtıcı dişlere sahip takribî 30 santim boyunda hayvan iskeleti bulundu. Etraftaki yurttaşları kaygı veren iskeletin, araştırılması isteniyor.

İlçeye bağlı Akıllıca Köyü'ndeki evinin yanında dolaşan Emin Kütük 35, yerde bir cisim olduğunu fark etti. Cismi araştıran Kütük, ön ayakları olmayan ve yırtıcı dişlere sahip takribî 30 santim boyundaki hayvan iskeletiyle karşılaştı. Cep telefonuyla iskeletin resmini sürükleyen Kütük, iskeletin Doğa Koruma ve Ulusal Parklar tarafından araştırılmasını istiyor.  Kütük, ilk kere böyle bir iskeletle karşılaştıklarını belirterek, "Ne olduğunu öğrenmediğimiz hayvan iskeleti için kaygılandık. Hayvanın cinsinin ne olduğuna dair bir bilgimiz yok. Böyle bir hayvanı daha evvel hiç görmedim. Takribî 30 santim uzunluğunda bir iskelet. Böyle bir şey ilk defa gördük. Doğa Koruma ve Ulusal Parklar Müdürlüğü'nün iskeleti analizini ve ne olduğunun tespit edilmesini istiyoruz" dedi.

AdminAdmin