ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 08:53
Advert

Giresun’da engelli gençlerin askerlik sevinci

Giresun’da engelli 8 genç bir günlük temsili askerlik yaptıktan sonra terhis belgelerini alırken, törene katılan aileleri de duygusal anlar yaşadı.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 16-05-2022 17:34   Güncelleme : 26-08-2022 15:14
Giresun’da engelli gençlerin askerlik sevinci

İLGİLİ HABERLER Giresun’da kayıp kız kardeşler arabanın bagajında uyurken bulundu Ameliyat sonrası yüz felci geçiren hemşire hukuk mücadelesi veriyor (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Giresun’da engelli 8 genç bir günlük temsili askerlik yaptıktan sonra terhis belgelerini alırken, törene katılan aileleri de duygusal anlar yaşadı.


Giresun Jandarma Komutanlığı Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Kışlası’na aileleriyle gelen 8 zihinsel ve bedensel engelli, bir günlük eğitim için üniforma giydi. Törende Türk bayrağına el basarak yemin eden askerler, bayrak geçişiyle de protokolü selamladı.


Düzenlenen törene Vali Enver Ünlü, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Muhammet Arışan, daire amirleri, askeri erken ve engelli aileleri katıldı.


Törende konuşan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Muhammet Sevinç, “ Askerlik görevini yerine getiren her birey bunun haklı gururunu ömür boyu taşımaktadır. Bugün bir günlük temsili askerlik vazifesini yerine getiren bu gençlerimizin kendilerine vatan savunmasında bir görev düştüğünde diğer askerlerimizden geri kalmayarak verilecek görevi en iyi şekilde yerine getireceklerine güvenimiz tamdır" ifadesini kullandı.
Giresun Valisi Enver Ünlü ise, bir günlük temsili askerlik görevini yerine getirenleri ve ailelerini kutladı.
Yapılan konuşmaların ardından, terhis belgeleri verilerek tören bayrak geçişiyle sona ererken, bazı aileler de duygulu anlar yaşadı.

Admin

 

ETİKETLER: Engelli Askerlik Giresun ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Alucralı Hemşehrimiz Boksör Musa Askan Yamak Hayatını Kaybetti

75 profesyonel maçta yenilmeyen Musa Aksan Yamak ringde kalbine yenildi

Yapımı tamamlanan plaj projesi açılışa hazır

Hakan Keleş: "Eksikliklere rağmen iyi mücadele ettik"

Spor Toto Süper Lig: GZT Giresunspor: 0 - Medipol Başakşehir: 1 (İlk yarı)

Alucralı Hemşehrimiz Boksör Musa Askan Yamak Hayatını Kaybetti

Giresun’da asansör kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Point Otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Özbek Tamzara Dokumasına Dokundu

Özbek, Şebinkarahisar'ın Turizm Kimliği Binaların Renk Dokusu ve Uyumuyla İlgilidir

Şebinkarahisar’da Dursun Özbek'e hemşehrilerinden pankartlı karşılama

DSİ’ Müdür Vekili Kaya Yıldız'ın Görevden alınması tartışma yarattı

İş İnsanı Dursun Özbek’in Şebinkarahisar'a yaptıracağı okulun inşaat çalışmaları başlatıldı

Şebinkarahisar’da Ermeni mermilerinin izleri 107 yıldır duruyor

Matematik Köyü'nün Kurucusu Ali Nesin, Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun'a konuk oldu

Şebinkarahisar’da Nurettin Bay Konseri Yapılacak

window.onload = function() { comment_module() }; Şebinkarahisar Haber Merkezi - Şebinkarahisar Haberleri

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı SON DAKİKA Giresun’da engelli gençlerin askerlik sevinci Musa Askan Yamak’ın Toprağa Verileceği Yer ve Tarih Belli Oldu Yapımı tamamlanan plaj projesi açılışa hazır Hakan Keleş: "Eksikliklere rağmen iyi mücadele ettik" 75 profesyonel maçta yenilmeyen Musa Aksan Yamak ringde kalbine yenildi Erdinç Sözer: "Hedefimiz yine de Avrupa" Süper Lig: GZT Giresunspor: 1 - Medipol Başakşehir: 1 (Maç sonucu) Spor Toto Süper Lig: GZT Giresunspor: 0 - Medipol Başakşehir: 1 (İlk yarı) Alucralı Hemşehrimiz Boksör Musa Askan Yamak Hayatını Kaybetti ŞEBİNSİAD İş İnsanlarıyla Yıldız Üniversitesi Teknopark Kampüsünde Buluştu get_weather() get_currency() $(document).ready(function(e) { $(".new_window").attr("target","_blank"); }); $(".after-load").show(); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220516145140/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1b'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-HL7M76JZ98'); ×

AdminAdmin