ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:33
Advert

Giresun’da motosikletlinin üzerine düşen çatı nedeniyle yaralandığı anlar kamerada

Giresun’da etkili olan şiddetli rüzgar ağaçları devirdi, bazı binaların çatılarını da uçurdu. 2 kişi uçan çatılar nedeniyle yaralanırken, bir motorcunun yaralandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-11-2023 21:14   Güncelleme : 26-11-2023 21:14
Giresun’da motosikletlinin üzerine düşen çatı nedeniyle yaralandığı anlar kamerada
Giresun’da etkili olan şiddetli rüzgar ağaçları devirdi, bazı binaların çatılarını da uçurdu. 2 ki uçan çatılar nedeniyle yaralanırken, bir motorcunun yaralandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgilere göre, gün boyunca il genelinde 112 Acil Çağrı Merkezine 3 orman yangını, 50 çatı uçması, 1 yol kapanması ve ağaç devrilmesi olmak üzere onlarca ihbar geldi. Giresun’un Nizamiye Mahallesi’nde bir apartmanın çatısının uçması sonucu motosiklet sürücüsünün yaralandığı anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir kişi koşarak saniyelerle yaralanmaktan kurtulurken, uçan çatı parçalarının motosiklet sürücüsünün üzerine düşmesi anbean görüntülere yansıdı.
Öte yandan Alucra’da Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu’nun bahçesine düşen çatı, hafta sonu olması nedeniyle kimseye zarar vermedi. İlçeye bağlı Çakrak köyünde ise 5 evin çatısını kullanılmaz hale getiren fırtınada, köyün Turnalı Mahallesi’nde Mehmet Ceylan’ın küçükbaş hayvan beslediği mandıranın çatısının çökmesi nedeniyle 15 küçükbaş hayvan telef oldu.
İlde uçan çatılar nedeniyle 2 kişi yaralanırken, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti çatı uçması sonucu yaralanan bir vatandaşı Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti.
AdminAdmin