ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 08:54
Advert

Giresun’da Şehir Genelinde Yeni Parklar Hizmete Girdi

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, şehirdeki park sayısı 80’i aştı.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 21-11-2023 10:17   Güncelleme : 21-11-2023 10:23
Giresun’da Şehir Genelinde Yeni Parklar Hizmete Girdi

Giresun Belediyesi şehir genelinde vatandaşların daha kaliteli vakit geçirebileceği çocukların ise keyifle vakit geçirebileceği yeni yaşam alanları ve park sayısını artırmak için yürüttüğü çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeni parkların yanı sıra mevcut parkların modernizasyonu yaparken parklara yetişmiş ağaç, fidan dikimi ile birlikte mevsimlik çiçek ve süs bitkileri de dikiyor.

Yeni yapılan park ve yeşil alanlarla birlikte Giresun’un yeşiline yeşil katmaya devam edilirken, bu bağlamda prestij değeri yüksek estetik ve modern parkların sayısı artıyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında, şehirdeki park sayısı 80’i aşarken, son olarak Küçükköy Mahallesi ve Aksu Mahallesi Cem Sokak'ta çocuk parkı yapım çalışmaları tamamlandı.

Başkan Şenlikoğlu: 'yeşil alanlarla huzur ve nezih ortamlar inşa ediyoruz'

Yeni parklarla birlikte çocukların yüzü gülerken, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ailelerin çocuklarıyla gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecekleri park sayısını da artırdıklarını kaydetti.

Başkan Şenlikoğlu: “Yeşil alan yoğunluğunun sürdürülebilir yaşam tarzlarını teşvik eder düşüncesinden yola çıkarak, vatandaşlarımıza nezih ve huzurlu alanlar inşa ediyoruz. Şehrimizin yeşil alan miktarına her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Çocuklarımız parklarda doya doya oynasın diye şehrimizde hazır olan parklarımızı onarıyoruz, ihtiyaç olan yerlere parklar yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

HüseyinHüseyin