ŞEBİN GÜNDEM
HV
24 NİSAN Çarşamba 06:02
Advert

Giresunlu abi ve kız kardeşi Gebze’de meydana gelen kazada can verdi

Gebze’de ikamet eden Giresun’un Espiye ilçesi Yeniköy’den Kaplan ailesinin evlatları Sakarya dönüşünde geçirdikleri kaza sonucu vefat etti. Anneleri ise yaralandı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-09-2022 01:18   Güncelleme : 20-09-2022 08:50
Giresunlu abi ve kız kardeşi Gebze’de meydana gelen kazada can verdi

Gebze’de ikamet eden Giresun’un Espiye ilçesi Yeniköy’den Kaplan ailesinin evlatları Sakarya dönüşünde geçirdikleri kaza sonucu vefat etti. Anneleri yaralı olarak tedavi altına alındı.

Gebze’de ikamet eden Giresun’un Espiye ilçesi Yeniköy’den Kaplan ailesinin evlatları abi ve kız kardeşi Sakarya’dan dönüş yolunda Gebze’de geçirdikleri trafik kazası sonucu vefat etti. Ailenin, bu yıl üniversiteyi kazanan Aysun Kaplan’ın Sakarya’da yurt kaydını yaptıktan sonra Gebze’ye döndükleri belirtildi.

 

 

 

 

Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul istikameti Gebze geçişi yakınlarında meydana gelen kaza, Mustafa Kaplan yönetimindeki hafif ticari araç, aynı yöne giden kamyona çarpıp, yaklaşık 150 metre savruldu. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin yaptığı kontrolde üniversite öğrencisi Aysun Kaplan ile ağabeyi Mustafa Kaplan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Araçtan yaralı olarak çıkarılan anne Fatma Kaplan ise olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı

Olayı duyan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kazada hayatını kaybeden Çayırova Belediyesi personeli olan Mustafa Kaplan ve Aysun Kaplan’ın ailesine ve yakınlarına destek olmak amacıyla evine giderek başsağlığı diledi.

 

HüseyinHüseyin