ŞEBİN GÜNDEM
HV
20 NİSAN Cumartesi 03:03
Advert

Giresunlu Boksör Musa Askan Yamak'a Rakip Dayanmıyor

Yarı ağır sıklet boksta WBF ve GBU kemerlerinin sahibi olarak Avrupa-Asya şampiyonu olan Giresun Alucralı Musa Askan Yamak, Almanya’nın Münih şehrinde düzenlene şampiyonada Rus rakibi Siarhei Huliakevich nakavt ederek 8.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 18-11-2021 16:37
Giresunlu Boksör Musa Askan Yamak'a Rakip Dayanmıyor
"

Yarı ağır sıklet boksta WBF ve GBU kemerlerinin sahibi olarak Avrupa-Asya şampiyonu olan Giresun Alucralı Musa Askan Yamak, Almanya'nın Münih şehrinde düzenlene şampiyonada Rus rakibi Siarhei Huliakevich nakavt ederek 8. galibiyetini elde etti. Yamak, hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Son karşılaşmasında Almanya'nın Münih şehrinde Rus rakibi Siarhei Huliakevich'i 8. raunda nakavt ederek 8. galibiyetini elde eden Boksör Yamak, “Kendi dalında 56 maçta 43 galibiyeti olan Rus rakibim Siarhei Huliakevich yenerek 8. galibiyetimi aldım. Dünya altın kemer maçı için 12 galibiyete ihtiyacım var. 9. maçımı 2022 Mart ayında yapacağım. Bu maça hazırlık çalışmalarımın büyük bir kısmını Giresun'da doğal bir ortamda gerçekleştirdim. Hemşehrilerimin her daim yanımda olduğunu biliyorum, bu da beni çok güzel motive ediyor. İnşallah dünya yarı ağır sıklet şampiyonluğu hedefimde altın kemeri kazanarak hemşehrilerimi, sevenlerimi ve aziz milletimi gururlandırırım. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

AdminAdmin