ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 17:24
Advert

Giresunlu hemşehrilerimize hizmet yolunda 3. yılımızı icra ediyoruz

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, 24 Haziran 2018 seçimlerinin 3. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

HABER
Giriş Tarihi : 24-06-2021 10:15
Giresunlu hemşehrilerimize hizmet yolunda 3. yılımızı icra ediyoruz
"

Giresun Milletvekili olarak görev yapmanın onur ve gururunu yaşadığını belirten Milletvekili Aydın;

27. Dönem Giresun Milletvekilliği görevine büyük bir onur ve gururla milletimizin teveccühü neticesinde seçilerek başladık. Bugün milletimize, Giresunlu hemşehrilerimize hizmet yolunda 3. yılımızı icra ediyoruz. Elbette bu ülkeye ve bu millete hizmetkâr olmanın verdiği heyecanın yanında memleketimiz Giresun’da Giresunlu hemşehrilerimizi temsil etmenin mutluluğu da bizler için tarif edilemez bir duygudur. Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda ilimiz yatırımlarının takipçisi olarak kurumlar arası koordinasyonu hızlandırmak için gayret gösteriyor, ilimiz ve ilçelerimizin yöneticilerini bu hususta Ankara’da ağırlayıp ilgili kurum ve kuruluşlarla temaslarının artması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizin ve milletimizin ihtiyaç duyduğu çok önemli tasarı ve teklifleri yasalaştırmanın gayreti içerisinde TBMM’de yasama faaliyetleri için her hafta Giresun’umuzdan Ankara’ya mekik dokuyor, doğduğumuz ve büyüdüğümüz topraklardan kopmadan hemşehrilerimizle birlikte olmaya devam ediyoruz. Elbette bütün bu faaliyetlerin yanında küresel ölçekteki sorunların baş gösterdiği salgın ve ekonomik zorluklar bizleri milletimize hizmet yürüyüşünden alıkoyamadı. Sosyal devlet anlayışını en iyi temsil eden ülkelerden biri olan Türkiye, vatandaşlarını zor zamanda yalnız bırakmamıştır. Bunun yanında sınırlarımızın ötesindeki gönül coğrafyamızda yer alan dost ve kardeş ülkelerimize dahi gerekli yardımlar yapılmıştır. AK Parti iktidarı olarak insanımızın yüceltmek ve yaşam standartlarını yükseltmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elbette ki insanın kendi coğrafyasına, kendi insanına hizmet etmesi kadar onur ve gurur verici bir şey yoktur. Bu doğrultuda bütün gayretimiz 2023 hedeflerimize ulaşmak ve Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerime en içten duygularımla selâm, sevgi ve saygılarımı sunuyor, 3. yılımızın hayırlı olmasını diliyorum. Allah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı önümüzden, milletimizin desteğini ve duasını arkamızdan eksik etmesin. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

Kadir Aydın, 1971 yılında Giresun ili Bulancak ilçesinin Yeniköy köyünde okur yazar olmayan bir anne babanın 5. ve son çocukları olarak dünyaya geldi. Babasının adı Mehmet annesinin adı Hanife dir.

Ak parti Bulancak İlçe Teşkilatı kurucularındandır ve ilçe başkan yardımcılığı yapmıştır. 2004-2014 tarihleri arasında 2 dönem Bulancak Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Ardından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bakanlık müşavirliği kadrosuna atandı. 2016-2017 yıllarında bir yıl süreyle Giresun Üniversitesi Genel Sekreterliğini vekaleten yürüttükten sonra 26 Nisan 2018 tarihinde milletvekilliği adaylığı İçin bakanlık müşavirliği görevinden istifa etmiştir.

AdminAdmin