İSTANBUL – Giresun sivil toplum kuruluşları arasındaki diyaloğu artırmak ve iş dünyası ile bürokrasideki hemşehrilik bağlarını pekiştirmek amacıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneği (GİRİB), İstanbul programı kapsamında Giresun Federasyonu’nun Bağcılar’daki merkezi olan Giresun Konağı’nı ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
GİRİB Heyeti Tam Kadro Katıldı
GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak öncülüğünde gerçekleşen ziyarete dernek yönetiminden üst düzey katılım sağlandı. Ziyaret heyetinde; Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Yaşar Çakmak, Genel Başkan Yardımcıları İzzet Kaşık, İlhan Avutman, Veysel Çetinkaya, Ramazan Kocaman, Çetin Hartamacı, Nazif Turan, İsmail Kara ve GİRİB İstanbul Şube Başkan Vekili Kenan Aygün yer aldı.
Gündem: Giresun Lobisi ve Ortak Projeler
Samimi bir atmosferde geçen görüşmede, Giresunlu hemşehriler arasındaki dayanışmanın artırılmasına yönelik stratejik adımlar konuşuldu. Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Giresun Konağı’nın tüm hemşehrilere açık bir yuva olduğunu vurguladı.
Toplantıda öne çıkan başlıklar şunlar oldu:
- STK Faaliyetleri: Sivil toplum kuruluşlarının Giresun’un tanıtımı ve kalkınmasındaki rolü.
- İş Birliği: İş dünyasındaki Giresunlu girişimcilerin ortak projelerde buluşturulması.
- Gelecek Vizyonu: Önümüzdeki dönemde İstanbul’da gerçekleştirilecek Giresun odaklı etkinliklerin planlanması.
GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak, misafirperverliğinden dolayı Muhterem Memiş’e teşekkür ederek, Giresun camiasının gücünü birleştirmesi için bu tür temasların devam edeceğini belirtti. Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.



