ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:58
Advert

Giresunspor-Kocaelispor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Giresunspor, sahasında Kocaelispor’a 4-1 mağlup oldu. Maçın ardından teknik direktörler maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

SPOR
Giriş Tarihi : 25-11-2023 21:38   Güncelleme : 25-11-2023 21:38
Giresunspor-Kocaelispor maçının ardından
Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Giresunspor, sahasında Kocaelispor’a 4-1 mağlup oldu. Maçın ardından teknik direktörler maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, hakemleri eleştirerek, “Kocaeli iyi ve güçlü bir takım. Kadromuz yetersiz ve tecrübesiz. Kocaelispor’un 3 futbolcusu bizim takımın tamamını değer durumda. Hakemi de kutluyorum. Verilen kararlar tartışılır. Yan hakemler kaldırılmalı, gerek yok bence. Nasıl olsa VAR karar veriyor, VAR varken yan hakemlere gerek yok, kaldırılsın. Maça gelecek olursak, zor bir maç oldu ligde kalması için şehrin ve hepimizin mücadele etmesi lazım. Bu konuda hepimize görevler düşüyor” dedi.

Ertuğrul Sağlam: “Kazanmamız gereken bir maçtı kazandık”
Kocaelispor Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam ise rakip karşısında değil, zemin şartlarında zorlandıklarını ifade ederek, zor bir zemin karşısında iyi mücadele ettiklerini söyledi. Sağlam, “Karşılaşma öncesi beklentimiz 3 puan almaktı ama biliyoruz ki karşımızda genç, koşan bir takım var. Zemin kontrollerinin iyi olmadığını söylediler. Futbol zevkini ve kontrollerini artırmaktadır ancak zemin nedeniyle bazı oyuncularımız sakatlık yaşadı. Saha niye sulanmadı bakımı yapılmadı bunu da sormak lazım. Oyunu hızlandırmak için zemin uygun olması lazım. Bu şartlar altında oynamaya çalıştık. İlk yarı iyi oynayamadık ama 2. yarı daha iyiydik. Pozisyonlar ürettik ve gol bulduk. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Rakiplerimizin puan kaybetmesi karşısında bu maçı kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Bundan sonra artık kalan 4 maçı da kayışız geçirmek isteriz. Oyuncularımızı kutluyoruz. Giresunspor’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.
AdminAdmin