ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 20:16
Advert

Giresunspor rakip tanımıyor

Giresunsporumuz TFF 1. Lig’in 22. haftasında sahamızda konuk ettiğimiz Ankaraspor’u 1-0 yenerek galibiyet serisini 11 maça yükseltti.

SPOR
Giriş Tarihi : 21-02-2021 22:42
Giresunspor rakip tanımıyor
"

 

Teknik sorumlumuz Ümit Şengül, en büyük hedeflerinin Şampiyonluğa ulaşıp Süper Lige yükseltmek olduğunu söyleyerek şunları kaydetti; “Rakiplerin birbirleriyle oynaması bizi Ankaraspor maçını kazanmaya mecbur etti. Oyuncularımız oyun disiplini içinde istekli ve arzulu, canla, başla mücadele ettiler. 11 maçtır kazanan ve 15 maçtır da kaybetmeyen bir Giresunspor takımı var. Her türlü övgüyü hak ediyor bu oyuncu grubu.” diye konuştu.

 

Şengül, iç sahada ve deplasmanda takım ayırt etmeden oynadıklarını ifade ederek, “Kötü oynadığımız maçlar da oluyor ama mücadelemizle onu kapatıp maçı lehimize çevirmesini biliyoruz. Bundan sonraki süreçte oynayacağımız maçları kazanıp Giresun’un hayalini gerçekleştirmeye çalışacağız. İnşallah şampiyonluğa ulaşıp bu takımı Süper Lig’e taşımak en büyük hedefimiz. Buna inandık, mücadelemiz, her şeyimiz bu yönde, bunu elde etmek için de sonuna kadar mücadele edeceğiz.”

AdminAdmin