ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 NİSAN Pazartesi 09:43
Advert

Giresunspor'un Geleceği İstanbul’da Konuşulacak

Giresunspor Kulübü Başkanı Nahid Ramazan Yamak'ın katılımıyla Giresunspor'un geleceği İstanbul'da konuşulacak.

SPOR
Giriş Tarihi : 12-12-2023 23:13   Güncelleme : 13-12-2023 23:21
Giresunspor'un Geleceği İstanbul’da Konuşulacak

Giresunspor Kulübü Başkanı Nahid Ramazan Yamak'ın katılımıyla düzenlenecek olan "Giresunspor'un Geleceğini birlikte konuşalım" toplantısı İstanbul Eyüp'te gerçekleştirilecek. Giresunspor İstanbul Gönüllüleri hizmet binasında düzenlenecek olan bu toplantıya, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile taraftarlar davet edildi.

 

Toplantıyla ilgili davetiye Giresunspor İstanbul Gönüllüleri Başkanı Serkan Cihan tarafından yapıldı. Cihan, "Başkan Nahid Ramazan Yamak ile birlikte, Giresunspor'un önümüzdeki adımlarını, karşılaştığı zorlukları ve çözüm yollarını ele almak için dernek merkezimizde bir toplantı düzenliyoruz. Bu toplantıda, kulübümüzün geleceği için fikir alışverişinde bulunacak, ortak vizyonumuzu güçlendireceğiz ve başkanı dinleyeceğiz" dedi.

 

Başkan Serkan Cihan "Giresunspor Kulübü'nün mevcut sorunlarının ele alınacağı bu toplantıda, soru sormak isteyen taraftarlar ve güncel konularda bilgi almak isteyenlerin katılımı beklenmektedir. Dernek başkanlarının da davetli olduğu bu toplantıda, Giresunspor Başkanı'na sorular yöneltebilecek ve kulübün geleceği hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz.

 

14 Aralık Perşembe günü saat 20.30'da Eyüp Sultan meydanında bulunan Giresunspor İstanbul Gönüllüleri hizmet binasında gerçekleştirilecek olan bu önemli toplantıya sizleri davet ediyoruz. Giresunspor'un geleceğine katkıda bulunmak, sesinizi duyurmak ve birlikte hareket etmek adına bu toplantıya katılmanız bizi onurlandıracaktır" dedi.

 

Giresunspor'u daha güçlü kılmak için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapılan bu çağrıda, "Unutmayın, birlikte başardıklarımız bizi daha da ileriye taşıyacaktır" denilmektedir. Bu nedenle, tüm Giresunspor taraftarlarının ve sporseverlerin bu önemli buluşmaya katılmaları beklenmektedir.

 

Giresunspor Kulübü Başkanı Nahid Ramazan Yamak, Giresunspor'un geleceği için atılacak adımları ve karşılaşılan zorlukların nasıl aşılacağını konuşmak üzere İstanbul Eyüp'te düzenlenecek toplantıya katılacak. Bu toplantıda alınacak kararların ve ortak yapılan çalışmalarla Giresunspor'un geleceğinin daha da güçleneceği düşünülmektedir.

Toplantı Yer ve Tarihi

Giresunspor İstanbul Gönüllüleri hizmet binası

İslambey Mahallesi Lokmacı İbrahim Sokak No:8 Eyüp Sultan / İstanbul

14 Aralık 2024 Perşembe 20.30

HüseyinHüseyin