ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 00:37
Advert

Giresun'umuz İçin Birlik ve Kararlılık: 2028 Vizyonuyla Yola Çıkıyoruz!

Giresun Belediye Başkanlığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin Giresun Belediyesi Başkanı adayı olarak gösterilen Aytekin Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde şehre kararlılıkla hizmet etme sözü verdi. Şenlikoğlu, Giresun'a duyduğu sevgi ve bağlılıkla geçmişteki hizmetlerin üzerine koyarak, "Vizyon 2028" ile daha büyük ve güçlü bir şehir için çalışacaklarını belirtti. Gerçekleştirilen ve devam edecek projelerle şehrin kalkınmasına katkı sağlama taahhüdü veren Şenlikoğlu, #HazırızKararlıyız etiketiyle Giresun'a olan bağlılıklarını vurguladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 08-01-2024 01:01
Giresun'umuz İçin Birlik ve Kararlılık: 2028 Vizyonuyla Yola Çıkıyoruz!

Giresun'umuz için hep birlikte hazırız, kararlıyız!

 

Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın  tensipleriyle bir kez daha şehrimizin kalkınması, refahı ve geleceği için yola çıkmış bulunuyoruz.

Giresun’umuz bizler için sadece bir şehir değil; bir yaşam, bir hayat, bir aşk ve bir sevgidir. Ömrümüzün hemen hemen her anının geçtiği Giresun’umuza hamdolsun yeniden hizmet etmek gibi bir imkân doğdu. Son 5 yılda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla şehrimize değer kattık. Ancak biliyoruz ki, yapacak çok daha işimiz var. Belirlediğimiz ‘Vizyon 2028’ hedefi ile daha büyük, daha güçlü bir Giresun için kollarımızı sıvazladık. Şehrimizin her bir ferdi ile ortak akıl ve işbirliği içerisinde Giresun'umuzu daha ileri taşıyacağımıza gönülden inanıyorum. Güzel şehrimiz için boş vaat vermedik, ne söylediysek yaptık, yapmaya da devam edeceğiz ve yine biz yaparız! Giresun’umuza olan sevdamızla birlikte daha nice başarılar elde etmek dileğiyle bir kez daha Giresun Belediye Başkan Adaylığını şahsıma layık gören başta Gönül Belediyeciliğin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bizleri yürekten destekleyen büyüğünden küçüğüne tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Şehrimize ve Aziz milletimize hizmet yolunda, 2028 Vizyonu ile Cumhur İttifakımızla birlikte durmadan, yorulmadan, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

#HazırızKararlıyız

AdminAdmin