ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 01:52
Advert

Göktekin “Ayasofya hayalimiz gerçek oldu”

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Sabah Namazı buluşması bu hafta TÜGVA Giresun İl Temsilciliği öncülüğünde Ayasofya Camiinde gerçekleştirildi.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 31-10-2021 22:33
Göktekin “Ayasofya hayalimiz gerçek oldu”
"

Dört yıla aşkın süredir yüze yakın Sabah Namazı Buluşması gerçekleştiren TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin “Ayasofya’da bir sabah namazı hayalimiz vardı. Daha henüz bir müze konumunda iken bile hayallerimizi süsleyen Ayasofya Sabah Namazı buluşmasına ilk heyecanı 24 Temmuz 2020’de Sayın Cumhurbaşkanımız vermişti. Ayasofya’mızı 89 yıl sonra cami haline getirmişti. Bize sadece çıkıp gitmek kalıyordu. Pandemi sebebiyle açılışına gidemediğimiz Ayasofya’mıza ancak 29 Ekim 2021 Cuma Sabah Namazında buluşmak nasip oldu. Sabah namazı buluşmaları bizim için Ayasofya’ya kavuşma duasıydı. Bizlerin bu duasına gerçekleşme fırsatı veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bulancak gençliğine öncülük eden İl Temsilcimiz Hüseyin Alkan’a ve kurulduğumuz günden beri bizlerle sabah namazlarında buluşan, hali ile dua eden Bulancak gençliğimize teşekkür ederken, bizi oraya sağ salim götüren, evimize döndüren ve tüm  dualarımızı kabul eden Rabbimize şükürler olsun diyorum.” dedi.

 

Göktekin “Var bir hayalimiz, Mescid-i Aksa’nın özgürlüğü”

 

Göktekin “’Ayasofya’nın açılması, Mescid-i Aksa’nın özgürlüğüne kavuşmasının habercisidir.’ mottosu ile dualarımızı hale dönüştürerek gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu noktada İstanbul’da bizi karşılayan Genel Merkezimize, Genel Başkanımız Enes Eminoğlu’na, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız İbrahim Beşinci’ye, orada ikili görüşmeler gerçekleştirdiğimiz ve TÜGVA kardeş ilçe vurgusu yaptığımız TÜGVA Kadıköy İlçe Temsilcimiz İbrahim Karataş’a, TÜGVA Bağcılar Temsilcimiz Halil İbrahim DİKGÖZ’e, TÜGVA Üsküdar Temsilcimiz M. Fatih KÜÇÜKLER başkanlarımıza ve en önemlisi bu güzelliklere vesile olan TÜGVA Giresun İl Temsilciliğimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi

 

AdminAdmin