ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 14:28
Advert

GZT Giresunspor geleceğe umutlu bakıyor

Süper Lig ekibi GZT Giresunspor’da Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kurt, "Biz takımımızın potansiyelini biliyoruz.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 06-10-2021 12:09
GZT Giresunspor geleceğe umutlu bakıyor
"

Süper Lig takımı GZT Giresunspor'da Kulüp İdare Heyeti Abonesi İsmail Kurt, "Biz takımımızı potansiyelini öğreniyoruz. Oyuncularımıza ve teknik kurulumuza güveniyoruz. Puan gidişatında bulunduğumuz konum Giresunspor'un oynadığı futbolun karşılığı asla değil" dedi.


GZT Giresunspor İdare Heyeti Abonesi İsmail Kurt, İhlas Haber Ajansı'na çok özel açıklamalarda bulundu. Sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Kurt, "Fikstür dezavantajını da göz önünde bulundurarak bir değerlendirme yapacak olursak ilk 8 haftada sırasıyla; Galatasaray, Kasımpaşa, Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor, Konyaspor, Fenerbahçe, Kayserispor ve Göztepe maçları ile sezona başladık. Bu zorlu periyotta iyi futbol ortaya koymamıza karşın ilk 4 haftada iyi oyunumuzu neticeye yansıtamadık ve puan alamadık. Son 4 maçımızda ise 5 puan topladık. Ekibimizde taşlar yerine oturmaya başladı. Son 2 maçta yenilmeden 4 puan elde ettik ve ulusal araya üzerimizdeki karabulutları dağıtarak moralli girdik” diye konuştu.


Yakaladıkları ivmeyi ulusal aradan sonra sürdürmek emelinde olduklarını ifade eden Kurt, “Biz takımımızı potansiyelini öğreniyoruz. Oyuncularımıza ve teknik kurulumuza güveniyoruz. Puan gidişatında bulunduğumuz konum Giresunspor'un oynadığı futbolun karşılığı asla değil. Ulusal aranın ardından sahamızda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geleceğiz. Rizespor ile çok iyi ilişkilerimiz var, öncelikle Karadeniz'in iki güzide kulübünü karşı karşıya getirecek olan bu derbi maçında rakibimizi Giresun'da en iyi biçimde ağırlayacağımızın ve bunun yanı gizeme yeşil sahada fair play çerçevesinde kazanmak için tüm eforumuzla çaba edeceğimizin öğrenilmesini istiyoruz. Göztepe maçından sonra oyuncularımıza verdiğimiz izin perşembe günü bitecek ve Rizespor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Lige verilen ulusal arayı beceriksizlerimizi gidermek için iyi bir fırsat olarak görüyoruz. Aranın ardından Rizespor yarışmasıyla beraber iyi bir seri tutup hem oynadığımız futbolla hem de aldığımız galibiyetli neticelerle taraftarlarımızı coşturmak istiyoruz” biçiminde konuştu.

AdminAdmin