ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 02:48
Advert

GZT Giresunspor Hakan Keleş ile devam edecek

Süper Lig'in yeni ekibi GZT Giresunspor'un başkanı Hakan Karaahmet, yeni sezonda teknik direktör Hakan Keleş ile devam edeceklerini bildirdi.

SPOR
Giriş Tarihi : 20-05-2021 01:36
GZT Giresunspor Hakan Keleş ile devam edecek
"

Yeni süreçte tüm kesimlerin herhangi bir ayrım olmadan sadece Giresunspor Haberleri">Giresunspor'un etrafında buluşması gerektiğin belirten Karaahmet, "Herkes dargınlığını küskünlüğünü bir tarafa bırakmalı. Artık Giresunspor diye bir şampiyon var, Giresun şehrini taşıyan bir lokomotif var. Kentin bu şampiyonlukla yeni bir sinerjiye ihtiyacı var." dedi.

 

"Kimse bizden maceralar beklemesin"

 

Yeni borçlar yapmayacaklarını vurgulayan Karaahmet, "Bu kulüplerin yaşaması lazım. Eski borçları ödeyerek, yeniyi de yapılandırarak bu işi yapmaya çalışıyoruz, kimse bizden maceralar beklemesin. Kendimizi bilen, ne yaptığımız bilen bir yapı oluşturacağız." değerlendirmesinde bulundu.

 

Hakan Karaahmet, kulübe yeni tesis kazandırmak içi taleplerinin olduğunu aktararak, hızla Giresunspor'a, Süper Lig'e yakışır bir tesis kazandırılması gerektiğinin altını çizdi.

 

Teknik kadro konusuna değinen Karaahmet, "Teknik kadro konusunda Hakan hocamızla devam kararımızı almıştık, çok fazla teknik direktör değiştiren bir düşüncede değilim. Taraftarımız da zaman zaman Hakan hocamızı eleştirdi bu normal, beni de eleştiren oldu. Bazı taraftarlarımızdan Eren Tozlu böyleydi, şu böyleydi diyenler oldu, onlar şimdi pişman oluyorlar. Çok aceleci olmamak lazım." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin