ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 17:44
Advert

Hakan Keleş: “Bugünden itibaren bir bahtsızlığın olduğuna eminim”

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Kayserispor maçının ardından, “Futbolun pek şans olduğunu düşünmem ama bugünden sonra bir şanssızlığın olduğuna yüzde yüz eminim” dedi.

SPOR
Giriş Tarihi : 26-09-2021 18:24
Hakan Keleş: “Bugünden itibaren bir bahtsızlığın olduğuna eminim”
"

 

Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor ile 1-1 birlikteye kalan GZT Giresunspor, ligdeki ikinci beraberliğini alarak puanını 2'ye çıkardı. Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, maçın ardından tertip edilen basın buluşmasında karşılaşmayı değerlendirdi.

 

Hakan Keleş, mükemmel bir reyin oynandığını ama neticeye yansıtamadıklarını belirterek, “3 puanı çok istiyorduk. Maç evveli fantastik lüzumumuz vardı. Reyin olarak hak ettiğimizi de düşünüyorum. Net pozisyonlar var. 5-6 tane pozisyon ve VAR'dan dönen golümüz var. Oyuncularımız fantastik emek sarf ettiler. Onlara teşekkür ediyorum. Başka Bir Deyişle söyleyecek bir laf da bulamıyorum. Ama geliştirdiğimiz reyin bugün zirve yaptı. Mükemmel bir reyin vardı. Rakibimize fazla pozisyon vermedik. 1-2 şut haricinde. Duran toptan yediğimiz gole karşın mükemmel bir arzu ile oynadık ama neticeye yansıtamadık” dedi.

 

 

İyi bir ekip kurduklarını ama bahtsızlığın olduğunu belirten Keleş, “Bugünden sonra bir bahtsızlığın olduğuna yüzde surat bellim. Futbolun çok baht olduğunu düşünmem. Ama bugünden sonra bu kadar gol kaçmaz dedirtecek biçimde oldu. İyi bir ekip kurduk. Günden güne oturdu her şey. Hoş da bir reyin var. Oyuncuların emeğine üzülüyorum. Bu kadar emek sarf ediyorlar. Allahın İzniyle düzelir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin