ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 08:33
Advert

Hakan Keleş; Hedefimizi Süper Lig olarak belirledik

Lig’de son 9 maçta yenilmeyerek sahada gösterilen mücadelenin galibiyetlerden daha değerli olduğunun ifade eden Giresunspor Teknik direktörü Hakan Keleş, “Giresunspor sahada mutlak galibiyet inancı ile mücadele eden bir takım. Her maça aynı disiplin ve kararlılıkla hazırlanacak ve var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

SPOR
Giriş Tarihi : 06-01-2021 00:51
Hakan Keleş; Hedefimizi Süper Lig olarak belirledik
"

TFF 1. Lig’de son haftalara damga vurmuş bir takım olduklarına vurgu yapan teknik direktörümüz Hakan Keleş, “Yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız elinden gelen her şeyi ortaya koyuyorlar. Giresunspor sahada mutlak galibiyet inancı ile mücadele eden bir takım. Her maça aynı disiplin ve kararlılıkla hazırlanacak ve var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

 

“İYİ BİR İSTATİSTİK YAKALDIK BUNU SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

 

TFF 1.Lig’de ’de oynadıkları son 16 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 35 puana yükselerek Giresunspor’un kendi rekorunu kırma başarısını elde ettiklerini söyleyen Giresunspor Teknik direktörü Hakan Keleş, “Biz sezon başında hedefimizi Süper Lig olarak belirledik. Bu doğrultuda yoğun bir programda inanılmaz şekilde mücadele ettik. Bu istek ve mücadele ruhu da üst üste gelen bir başarının sahaya yansıması oldu. Burada özellikle oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Biz iyi bir takımız. Bunu iyi bir çalışmanın yanı sıra takım içerisinde oluşturduğumuz aile ortamına da borçluyuz. Bu sezon yeni ve sıfırdan bir takım kurduk tabi ki bunun zorlularını da gördük. Ancak bu durumu kısa sürede lehimize çevirerek istediğimiz takımdaşlık ruhunu elde ettik. Buradan tekrar oyuncularımı ayrı ayrı kutluyorum. Geçirdiğimiz 17 hafta boyunca kime ne görev verdiysek layıkıyla yerine getirdi. İyi bir ivme yakaladık. Bu iyi gidişatı sonuna kadar sürdürmek istiyoruz.” dedi.

AdminAdmin