ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 10:29
Advert

Hakan Keleş; “Süper Lig hasretine son vereceğiz”

TFF 1. Ligin 19 .haftasında liderliğini sürdüren Giresunspor’un başarılı teknik direktörü Hakan Keleş, Giresun’un Süper Lig hasretini bu sezon dindirmek istediklerini ifade ederek, “İnşallah sezon sonunda Şampiyonluk kupasını bu şehre armağan ederek Yarım asra yakın süredir devam eden hasrete son vereceğiz. Bunu başarabilecek bir takımız ve inanıyoruz” dedi.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 06-02-2021 02:38
Hakan Keleş; “Süper Lig hasretine son vereceğiz”
"

Ligde çok iyi bir grafik yakalayarak şampiyonluğun favori takımı haline gelen Giresunsporumuzun başarılı hocası Keleş, Takım olarak sezon sonu yaşamayı arzuladığımız şampiyonluğu elde edebilecek kaliteye sahip olduklarını söyleyip, “Tüm şehir kenetlendik. Şehirde inanılmaz bir birlik, inanılmaz bir coşku var bunu görmek bizi çok heyecanlandırıyor. İnşallah sezon sonunda Şampiyonluk kupasını bu şehre armağan ederek Yarım asra yakın süredir devam eden hasrete son vereceğiz. Bunu başarabilecek bir takımız ve inanıyoruz” dedi.

 

SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

“Takımımız bu sezon iyi bir grafik yakaladı” diyen Keleş, “Şuan 41 puanla lider konumdayız ve bunula birlikte 8 maçtır gol yemeyen ve 12 maçtır da yenilmeyen bir Giresunspor’u izliyoruz. İyi bir hava yakaladık önümüzde Bursaspor ile oynayacağımız önemli bir karşılaşma var. Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. Buradan almayı hedeflediğimiz 3 puan ile rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açmak ve galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Zorlu bir mücadele olacağını biliyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin