ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 10:52
Advert

Hakan Keleş: “Tuttuğumuz çıkışı sürdürüp üst sıralara çıkmak istiyoruz”

Çaykur Rizespor galibiyetini değerlendiren GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, “Genel olarak oyun üstünlüğü ve kazanılan 3 puan beni mutlu etti.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 16-10-2021 17:56
Hakan Keleş: “Tuttuğumuz çıkışı sürdürüp üst sıralara çıkmak istiyoruz”
"

Tuttuğumuz çıkışı devam ettirip üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz” dedi.


GZT Giresunspor, Süper Lig'in 9. haftasında davetli ettiği Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ederek evindeki ilk zaferini aldı. Karşılaşmanın ardından tertip edilen basın buluşmasında konuşan GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, “Öncelikle kazandığımız için çok mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Muhteşem bir gayret gösterdiler. Göztepe maçında kazandığımız morali devam ettirmemiz gerekiyordu. Ara girdi, arada çok iyi çalıştık. Bu maça da iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Maçın başında yeniden üstün taraftık. Rakip beceriksiz kaldıktan sonra da üstünlüğümüz devam etti. Ceza sahasında toplarla buluştuk, ancak sonuçlandırmada kasvetlerimiz vardı. Daha evvel oyunu koparabilirdik. Rakibimize de çok fazla pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Genel olarak reyin üstünlüğü ve kazanılan 3 puan beni mutlu etti. Bir çıkışımız var. Bunu devam ettirip üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.



“Pozisyonları sonuçlandırmak için çalışmalarımız sürüyor”


Ekip olarak bir hayli beceriksizliği giderdiklerini belirten Keleş, pozisyonları sonuçlandırmak için ise çalıştıklarını dile getirerek, “Güçlü ekiplerle oynadık ve hazır olmadan oynadık. Ama hazır olduğumuzda fikstür bize dönecek, biz iyi neticeler almaya başlayacağız diye haftalar evvel söyledik. Onu da gösterdiğimizi düşünüyorum. Ama 1-2 başarıyla da hiçbir şey bitmiyor. Lig uzun bir maraton. Önümüzde şimdi bir Antep maçı var. Ona çok iyi bir biçimde, moralli bir biçimde hazırlanacağız. Dış sahalarda da iyi oynuyoruz. Şu ana kadar oynadığımız çoğu maçta da hep üstün taraftık. Allahın İzniyle orada da hak ettiğimiz bir 3 puan alıp döneriz. Duran top beceriksizliğimiz vardı. Çalışmalarını yapıyoruz. 2 maçtır da gol yemiyoruz. Bundan çok hoşnudum. Defansif olarak bir hayli şeyi sıçrattık. Atak bölgesinde de pozisyonları sonuçlandırmak için çalışmalarımız sürüyor” tümcelerine yer verdi.

AdminAdmin